National

Ponta: Iesirea lui Basescu a fost o criza de nervi. Este profund incontrolabil

Publicat: 06 mai 2014
1

Iesirea de marti seara a presedintelui Traian Basescu nu a fost o declaratie de presa, ci o criza de nervi, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca probabil va urma un lung sir de crize de nervi deoarece presedintele este „profund incontrolabil”.

„Eu asta seara nu am vazut o declaratie de presa, ci o criza de nervi a unei persoane cu foarte putina stapanire de sine. Va urma un lung sir de crize de nervi din partea celui care ne-a taiat salariile si pensiile, un sir de crize si nervi la Parchet pentru ca cred ca ar trebui sa raspunda chiar penal. Este un om care nu isi mai poate stapani nervii, un asemenea individ trebuie tinut cat mai departe pentru ca e profund incontrolabil”, a spus Ponta la Romania TV.

Citeste si Ponta anunta DOCUMENTE BOMBA care arata cum a orchestrat Udrea afacerea Nana. Vezi

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Cotroceni, ca premierul Victor Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei, pentru ca tara va intra in regres, el mentionand ca ii cere sefului Guvernului sa „se domoleasca” cu actuala campanie prezidentiala pe care o desfasoara.

Traian Basescu a atras atentia la inceputul declaratiei de presa, ca va face foarte multe aprecieri personale. „In opinia mea, domnul Victor Viorel Ponta s-a lansat in campania prezidentiala, acoperind incorect campania pentru alegerile europarlamentare. (..) Avem toti in minte si urechi imaginile din diversele locuri unde se deplaseaza si intreaba: «Vreti sa fiu presedintele vostru?» Si, din sala: «Da!», si el isi continua campania, ignorand interesul public, de a ajuta romanii sa inteleaga cat de importante sunt pentru Romania alegerile europarlamentare„, a spus Traian Basescu.

„Comportamentul lui Ponta ma obliga sa il anunt public ca daca nu va lasa sa se desfasoare campania pentru alegerile europarlamentare, ii voi fi un opozant fara retinere, pentru toate actiunile pe care le face, pentru a-si asigura un avans urias fata de ceilalti candidati in campania prezidentiala”, a spus Basescu.

Citeste si Guvernul a sesizat CCR-ul cu privire la implicarea lui Basescu in campanie

El a spus ca „Victor Viorel Ponta este un premier corupt” si „un om las si mincinos”. El a dat ca exemple transferarea terenurilor din Insula Mare a Brailei la Consiliul Judetean Braila sau incercarea „disperata” de a obtine de la CSAT un aviz pe privatizarea CFR Marfa.

„Stia si el (Ponta, n.r.) ca si mine ca Gruia Stoica nici nu are bani si ca a drenat resursele companiei prin coruptie. El nu este numai corupt, este si las, nu isi asuma ce face”, a spus Basescu.

Presedintele a mai aratat ca un alt element de coruptie a premierului il reprezinta reducerea datoriei Rompetrol, dar si faptul ca a incercat in „martea neagra” sa treaca prin Parlament legea gratierii si amnistiei, acestea fiind actiuni care „intrau in obligatiile catre cei corupti care au intrat in avizul justitiei”. „Asta e coruptie prin legi si hotarari de Guvern”, a mai declarat Traian Basescu.

Basescu a mai spus ca Ponta este dependent de baronii locali ai PSD, precum si de patronii de media Sebastian Ghita si „turnatorul Voiculescu„.

Citeste si Basescu: Daca Elena Udrea ar candida la Presedintie, categoric as vota-o

Presedintele a mai spus ca Romania va intra in regres daca Ponta va deveni presedinte, mentionand ca efectele guvernarii actuale se vor vedea peste doi-trei ani, in timp ce situatia buna actuala se datoreaza guvernarii Boc.

Comentarii
  • ESTI ATITA DE IDIOT,INCIT ARATI SINGUR CU DEGETUL SPRE CAPUL PLIN CU TERCI,CARE DE ATITA MINCIUNA TI S-AU USCAT CIRCUMVOLUTIUNILE REDUSE CA NR. PE CARE LE AVEAI.PROSTIA TE FACE SA TE SCARPINI DOAR DE NUMELE BASESCU,CREIND ASTFEL UN VID IN JURUL BARONIADEI TALE PE UNDE NICI UN ADEVAR NU SE POATE ACIUA.ESCIRBA DE POMINA.DISPARI DE PE ECRANE.GUVERNEAZA .PACAT DE TINERETEA TA.JUDECI CA UN GUNOI.

    • ar trebui,delma,sa te intrebi de ce scrii cu majuscule.daca nu gasesti raspunsul incearca la persoane calificate.oricum ponta este un idiot care nu recunoaste diferenta dintre o criza de nervi si sevraj

Adauga un comentariu