National

Ponta: Ii doresc mult succes in activitate noului ambasador al ‪‎SUA‬ la Bucuresti

Publicat: 21 sept. 2015
1

Premierul Victor Ponta i-a urat, printr-un mesaj postat pe Facebook, mult succes in activitate noului ambasador al SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Seful Guvernului i-a multumit, totodata, diplomatului pentru cuvintele frumoase pe care le-a spus despre Romania si l-a asigurat ca tara noastra bva ramnane un partener de incredere al SUA.

”Ii doresc mult succes in activitate noului ambasador al ‪‎SUA‬ la Bucuresti, domnul Hans Klemm! Totodata, vreau sa ii multumesc pentru vorbele frumoase rostite la adresa tarii noastre. ‪Romania‬ va continua sa fie un prieten si un partener de incredere al Statelor Unite, iar dezvoltarea relatiilor economice si comerciale va ramane o prioritate!”, a transmis premierul, pe Facebook.

Hans G. Klemm a depus miercuri  juramantul in calitate de ambasador al Statelor Unite in Romania, in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat la sediul Departamentului de Stat, in prezenta lui John Kerry, Secretarul de Stat american,  si a lui George Maior, ambasadorul desemnat al Romaniei in SUA.

Luni, Hans G. Klemm a fost primit la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis.

Adauga un comentariu