National

Ponta: In 2015-2016, vreau sa fac 95% administratie si economie si 5% politica

Publicat: 22 ian. 2015
1

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca pentru 2015-2016 isi propune sa se ocupe in procent de 95% de administratie si economie si 5% de politica.

„Ce ma intereseaza cel mai mult este sa asiguram stabilitate, predictibilitate pentru mediul economic. (…) E important sa fie pedepsiti cei corupti, dar pana la urma restul de 20 de milioane de oameni care nu sunt jurnalisti sau oameni politici spun: ma intereseaza ce se intampla cu locul meu de munca, ce se intampla cu pensia mea, ma intereseaza ce se intampla cu spitalul la care trebuie sa merg daca sunt bolnav, cu scoala la care merge copilul meu, cu strada pe care trebuie sa ajung la serviciu.

Citeste si Ponta vrea un ACORD POLITIC pentru reducerea fiscalitatii pentru media

Or, lucrurile acestea nu se pot face, o dezvoltare economica, cresterea bugetului, a investitiilor in fiecare domeniu decat daca ai un fel de stabilitate. De asta ma uit si toata lumea ma intreaba daca nu comentez si ce a mai zis doamna Gorghiu, ce a zis domnul Vanghelie (…) .

Bun, e interesant asta, dar nu e cel mai interesant ce facem cu viata de zi cu zi a omului? (…) Eu cel putin in 2015—2016, daca pot sa fac 95% administratie si economie si 5% politica, asta o sa fac”, a declarat premierul Victor Ponta.

Citeste si Ponta, ministrilor: Sa urmariti discursul lui Obama, sa vedeti ce avem si noi de facut!

Ponta a adaugat ca 2014 a fost un an cu multa politica.

„Inevitabil, alegeri, schimbari. S-a rupt USL-ul, s-au refacut guverne. Si atunci 2015-2016, in ce ma priveste, repet, 95% (…) Nu-l mai am pe domnul Basescu sa-mi puna un bat in roate de cate ori se misca ceva”, a mai declarat premierul.

Comentarii
  • Mai baiatu-le zilele tale in fruntea guvernului si in viata politica iti sunt numarate trebuie sa platesti pentru tot raul pe care l-ai facut romanilor

Adauga un comentariu