Magazin

Ponta l-a demis pe subordonatul lui Fenechiu, ridicat de DNA – UPDATE

Publicat: 19 feb. 2013
1

UPDATE: Directia Nationala Anticoruptie a confirmat ca exista o ancheta a procurorilor DNA in care ar fi vizat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Valentin Preda, dar ca nu s-au luat pana acum masuri preventive fata de acesta.

„Confirm ca este o ancheta a procurorilor anticoruptie in care ar fi vizat Valentin Preda si ca pana in prezent nu s-a luat nicio masura preventiva fata de acesta”, a declarat, pentru Agerpres, Gabriela Balaban, reprezentant al Biroului de presa al DNA.

Secretarul de stat Valentin Preda
a fost ridicat, astazi, de procurorii DNA, din fata Ministerului Dezvoltarii, au declarat pentru Mediafax oficiali din Ministerul Transporturilor (MT).

Premierul Victor Ponta l-a demis pe Valentin Preda din postul de secretar de stat in Ministerul Transporturilor, dupa ce acesta a fost ridicat, marti, de procurorii DNA, din fata Ministerului Dezvoltarii, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Cititi si: Un subordonatul de-al lui Fenechiu, secretar de stat, RIDICAT din fata ministerului

Comentarii
  • dar pe cand cei din Ministerul Agriculturii, care habar nu au de legi, au pus acolo numai menbrii de partid, o prostie care are sa se reverse asupra USL-ului….cum poate zice ca EVAZIUNEA in agricultura e la taranul care taie o gaina in spatele casei??????? Doamne cati prosti in tara asta!!!! si ne mai si conduc

Adauga un comentariu