National

Ponta lasa Guvernul pe mana lui Oprea in perioada Pastelui

Publicat: 09 apr. 2015
Premierul Victor Ponta si-a delegat din nou, prin decizie, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 9-13 aprilie 2015, in care se va afla in vacanta de Pasti. Ponta a anuntat anterior ca Guvernul isi va relua activitatea normala marti, 14 aprilie, dupa Sarbatori. Intrebat de presa unde va petrece Pastele, in contextul in care informatia era ca acesta va pleca in SUA, premierul Ponta a raspuns ca va sta cu familia intr-un loc in care spera sa nu fie gasit.
Premierul Victor Ponta si-a mai delegat atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, in perioada 10-17 februarie 2015, cand a plecat in Statele Unite ale Americii, si 19-24 noiembrie 2014, cand seful Guvernului a plecat in Dubai, la Campionatul Mondial de Formula 1, imediat dupa alegerile prezidentiale.


loading...

Comentarii
  • O tarå pustie jefuitå, locuitå de 600 de tålharii, criminali si mincinosi, care si-au fåcut legile lor, asa cum minte zilnic ciuma de NETI de la PRO tv asa vå mint aceste ciume rosi staliniste!

Adauga un comentariu