National

Ponta: M-am certat o data cu Antonescu, pentru Fenechiu

Publicat: 23 feb. 2014
1

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca s-a certat o singura data cu liderul PNL, Crin Antonescu, cand acesta a insistat pentru numirea lui Relu Fenechiu ca ministru al Transporturilor, dar ca l-a deranjat foarte mult atunci cand Antonescu l-a acuzat de incheierea Acordului cu Traian Basescu.

Ponta sustine ca Antonescu fusese informat in prealabil despre incheierea acordului de colaborare institutionala cu presedintele Traian Basescu si ca liderul PNL chiar a formulat observatii pe text, pentru ca ulterior sa il arate ca fiind singurul responsabil de incheierea acestui acord.

Citeste si Ponta: Nu voi demisiona daca se rupe USL decat daca si Basescu isi da demisia

„M-a deranjat foarte mult ca m-a lasat doar pe mine responsabil„, a spus Ponta la Antena 3.

In cazul lui Fenechiu, Ponta a aratat ca numirea acestuia la Ministerul Transporturilor a fost motivul pentru care a avut singura cearta cu Antonescu, acesta insistand pentru numirea ca ministru. Ponta spune ca l-a atentionat atunci pe Antonescu ca problemele juridice ale lui Fenechiu vor fi folosite impotriva acestuia si a afirmat ca ii pare rau acum, la nivel personal, pentru ca l-a numit pe Fenechiu, deoarece acesta a avut de suferit din ocuparea acestui post.

Citeste si Victor Ponta: Nu-mi e usor sa suport atacurile lui Crin Antonescu

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul „Transformatorul”.

El a fost ministru al Transporturilor timp de sapte luni, pana in iulie 2013, cand s-a retras din aceasta functie ca urmare a condamnarii in prima instanta in dosarul Transformatorul.

Citeste si Antonescu, intrebat daca a mai incercat sa vorbeasca cu Ponta: Ar fi deja hartuire

Comentarii
  • Vai, asa s-a speriat Pinocchio de Antonescu, incat l-a plantat urgent pe Rechiniu la Transporturi! Ha,ha,ha! Bai, dar prosti mai crezi tu alegatorii!Realitatea este ca la prezidentiale nu va ajunge nici Victor Copy-Paste dar nici Crizel-Adormici!

Adauga un comentariu