National

Ponta, ministrilor: Sa urmariti discursul lui Obama, sa vedeti ce avem si noi de facut!

Publicat: 21 ian. 2015
1

Premierul Victor Ponta le-a recomandat ministrilor care nu au urmarit discursul anual privind Starea Natiunii al presedintelui american Barack Obama sa faca acest lucru pentru a intelege ce au de facut pentru „viata oamenilor”.

„Pentru cei care azi noapte nu ati urmarit mesajul presedintelui Obama, sa va gasiti timpul sa il urmariti ca sa vedeti lucruri pe care le avem si noi de facut. Adica sa ne ocupam de viata oamenilor. A vorbit de solidaritate, de modul de taxare mai echilibrat, a vorbit de sprijinul pentru studenti si pentru categoriile defavorizate si pentru clasa medie. Asta trebuie sa facem si noi zi de zi. Am incercat sa facem.

Citeste si Victor Ponta, despre raspunsul PNL la invitatia la dialog pe 5 teme de interes national:

Si direct: lasati politica, cine cu cine face guverne si cand vin doamna Gorghiu si domnul Vanghelie la guvernare! Haideti noi sa ne facem treaba fata de cei care ne-au pus in aceste functii si care asteapta sa vada in continuare ce facem cu pensiile, cu salariile, cu infrastructura, cu dezvoltarea locala, cu educatia, cu sanatatea, cu mediul, cu lucrurile care privesc viata de zi cu zi a oamenilor”, a spus premierul, miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern.

Citeste si Gorghiu: Ponta isi aroga prerogative care nu-i apartin

Totodata, seful Executivului le-a cerut membrilor cabinetului sa mearga mai mult in teritoriu pentru a performa in functiile in care se afla.

„O sa va rog pe fiecare ministru sa mergeti mai mult in teritoriu. Am vorbit cu cativa dintre ministrii care se duc si vad la fata locului ce se intampla si in Neamt si in Salaj si in Olt. Daca stati aici in birouri si va uitati la televizor n-o sa fiti buni ministrii si n-o sa va faceti treaba”, a mai spus Ponta.
Adauga un comentariu