National

Ponta NU a fost OBSERVAT de liderii prezenti la deschiderea Jocurilor Europene

Publicat: 15 iun. 2015
Victor Ponta a sfidat criticii din Romania si boicotul liderilor UE pentru a merge la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, unde s-a afisat alaturi de lideri autoritari precum Vladimir Putin, Aleksandr Lukasenko sau Recep Tayyip Erdogan. In final, Ponta nu pare sa fi fost remarcat de liderul rus, asa cum arata declaratiile facute chiar de acesta. 
Victor Ponta a fost aspru criticat in Romania pentru vizita sa la Baku, acolo unde a asistat la deschiderea Jocurilor Europene alaturi de liderii Rusiei, Turciei sau Belarusului, in conditiile in care liderii UE au boicotat evenimentul. Presedintele roman Kaus Iohannis a anuntat chiar luni ca nu a fost informat de Ponta cu privire la deplasarea acestuia in Azerbaidjan. In ciuda scandalului provocat de decizia sa, se pare ca Ponta nu a fost remarcat de Vladimir Putin sau de ceilalti lideri importanti prezenti la Baku.
In timpul unei intalniri Putin-Erdogan, presedintele turc a comentat absenta liderilor din Uniunea Europeana la primele Jocuri Europene din istorie, tinta a numeroase critici din cauza atacurilor asupra drepturilor omului din Azerbaidjan, noteaza France Presse. „Turcia, candidata la aderarea la UE, reprezinta Uniunea Europeana” la Jocurile Europene, a afirmat, zambind, Putin, ignorand ca Victor Ponta era de fapt singurul lider UE prezent la eveniment. 


loading...

Comentarii
  • UNU; Presedintele turc era singurul lider al unui STAT EUROPEAN, geografic.
    DOI: Ponta inca nu a trecut de faza mersului in patru labe
    TREI: Cu siguranta ca, dupa ce a stat capra in fata lui Putin i s-a agravat ruptura de ligamente de la genunchi, iar turcul, om milos, l-a dus la operatie acasa la el, in Turcia, intr-un spital ROMANESC, cu cei mai buni specialisti. Cam asa statea si Nicusor Constantinescu prin Ämerica”de l-au cules astia din…Turcia…

    • PATRU : ESTI UN SCLAV SI UN PAPA LAPTE, MERGATOR, COMENTATOR SI SUGACI DE MESERIE.

      AI TALENT, COMENTEAZA IN CONTINUARE CA IMI PLACE SA VAD SCLAVI CA TINE.

Adauga un comentariu