National

Ponta NU vrea sa raspunda Alinei Gorghiu: „Nu sunt interesat de poale in cap”

Publicat: 23 mart. 2015
Liderul PSD, premierul Victor Ponta, nu a dorit sa raspunda cererii copresedintelui PNL Alina Gorghiu, formulata intr-o scrisoare deschisa, ca parlamentarii PSD sa voteze la vedere in cazurile Sova si Valcov, spunand ca nu a citit scrisoarea si nu este interesat de scandal si „pus poalele in cap”. 
„Cei de la PNL au mai spus si nu au votat. Nu am citit (scrisoarea trimisa de Gorghiu-n.r.), nu am avut nici timp si nici foarte mare preocupare sa vad in fiecare zi cu ce ma mai cearta si ma mai injura Gorghiu. Ea este cu scandalul, inainte era Udrea cu scandalul. Eu chiar cred ca, cat timp sunt prim-ministru, am foarte multe responsabilitati fata de cetatenii acestei tari, sa le spunem ce facem cu Codul Fiscal, cu sanatatea, cu educatia, nu sa stau toata ziua sa raspund la scandal si la pus poalele in cap. Deci, nu stiu ce a zis, nu comentez, nu ma intereseaza”, a spus Ponta.
Intrebat de presa cum vor vota, totusi, parlamentarii PSD, Ponta a raspuns: „O sa fiti prezenti aici, de ce ma intrebati pe mine ?”. Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut, luni, presedintelui PSD Victor Ponta, prin intermediul unei scrisori deschise, sa le ceara public parlamentarilor PSD sa voteze la vedere in privinta cererilor DNA pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive, in cazurile Sova si Valcov.


loading...

Adauga un comentariu