National

Ponta: Promisiunea cu Basescu si Udrea la inchisoare – partial realizata

Publicat: 27 apr. 2015

Liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat, la marcarea a trei ani de la caderea Guvernului Ungureanu, ca partidul s-a tinut de cuvant cand a spus ca USL va avea „presedinte PNL” si premier PSD si ca promisiunea „Basescu si Udrea la inchisoare” este partial realizata.

La finalul unui bilant al guvernarii PSD in ultimii trei ani, prezentat in cadrul evenimentului organizat de PSD pentru marcarea a trei ani de la demiterea Guvernului Ungureanu de catre Parlament prin motiune de cenzura, ceea ce a permis instalarea Cabinetului USL, Ponta a aratat doua imagini si le-a explicat: „Mi-am permis la final sa fac si doua slide-uri un pic mai glumete. Daca veti aprecia acest lucru, o sa vad. In primul rand, am vrut sa spun ca USL a promis premier de la PSD si presedinte de la PNL si ne-am tinut de cuvant. Si am mai promis ceva: Basescu si Udrea la inchisoare! Partial realizat”, a incheiat Ponta bilantul celor trei ani de guvernare.

In prima imagine, era prezentat presedintele Klaus Iohannis, fost lider al PNL, alaturi de premierul Victor Ponta, cu urmatorul text: „USL a promis premier de la PSD presedinte de la PNL”.

La momentul formarii USL, pentru functia de presedinte al tarii era anuntat Crin Antonescu, cel care conducea atunci PNL.

In cel de-al doilea slide, au fost prezentate o fotografie cu Elena Udrea incatusata si o fotografie cu fostul presedinte Traian Basescu, cu textul: „USL a promis – Basescu si Udrea la inchisoare. Partial realizat!”

Slide-urile respective au fost afisate si pe contul de Facebook al premierului.
Comentarii
  • Asteptam o reactie vehementa din partea presedintelui ! Asocierea cu ponta nu- i face cinste ! Pinochio, te agati cu nesimtire de cei incare romanii cred : gimnaste, Simona Halep, presedinte ! Rusine ! Lasa- ne !

  • Diferenta dintre pinochio PONTA si presedintele Corei de nord este: Pinochio PONTA are ochi rotunzi, iar presedintele Corei de nord are ochi intinsi

Adauga un comentariu