National

Ponta, revenire spectaculoasa. Reactia premierului dupa decizia lui Dragnea

Publicat: 21 iul. 2016
1

Mesaj incendiar al fostului premier, Victor Ponta pentru seful sau din partid, Liviu Dragnea. Ponta nu e sigur de locul 1 pe listele PSD din Gorj la alegerile din noiembrie. Mai mult, Ponta spune ca nu vorbeste in numele PSD si „pe persoana fizica”

„Nu pot sa vorbesc in numele PSD. Eu sunt doar membru de partid. Sa vorbeasca cei cu functii de partid. Singura sansa e un guvern PSDALDE pentru ca exista oameni si program. Toata lumea stie cine i-a marit pensia, a micsorat TVA-ul. Eu votez linistit PSD-ALDE in noiembrie.”

Victor Ciutacu l-a intrebat pe Victor Ponta cum comenteaza decizia lui Liviu Dragnea de a-l pune cap de lista PSD (Gorj) la alegerile parlamentare.

„Dragnea va garanteaza locul 1 pe lista la Gorj. Asa am auzit”, a zis Victor Ciutacu.

„Serios? Imi garanteaza Liviu Dragnea locul 1 pe lista la Gorj? Ma bucur. Judetul Gorj traieste din productia de energie de carbune. Acest guvern va inchide aceasta industrie si noi vom lua din Cehia. Problema mea e si cu Gorj, si cu Hunedoara, Dolj, Mehedinti. Astea-s problemele mele si nu faptul ca sunt cap de lista la alegerile parlamentare”, a zis Victor Ponta.

„Am vazut cea mai mare preocupare ca de ce nu vindem Hidroelectrica. Acum e fata mare cu zestre si o vrea toata lumea. In 2012 nu o mai voia nimeni.”, a spus Ponta.

Adauga un comentariu