National

Ponta: Va cer iertare

Publicat: 02 iun. 2016
1

Fostul premier social-democrat Victor Ponta le-a multumit joi giurgiuvenilor ca „i-au fost alaturi si la bine si la rau” si si-a cerut iertare pentru faptul ca „a plecat in noiembrie”.

„Azi, sunt aici in primul rand ca sa va multumesc dumneavoastra si tuturor celor din Giurgiu care mi-au fost alaturi la bine si la rau si sa le multumesc ca impreuna am facut foarte mult bine in ultimii ani. Pot sa vin si la Giurgiu sa il sustin pe domnul primar Barbu, pot sa merg oriunde in tara, pentru ca mergand pe strada, ati vazut si dumneavoastra si astazi, nu e in toata tara asta un singur pensionar care sa spuna ca Ponta i-a taiat pensia, toti pot sa spuna ca am adaugat. Nu exista un profesor, un medic, un politist, un militar, un functionar care sa spuna ca noi i-am taiat vreun leu din salariu, ci doar am adaugat… Am un singur lucru pentru care trebuie sa va cer iertare – si stiu ca sunteti suparati pe mine – de ce am plecat in noiembrie si vreau sa va spun doar atat ca poate tot raul spre bine”, a afirmat Ponta.

El a explicat ca, la momentul acela, in noiembrie anul trecut, presedintele Klaus Iohannis „a folosit moartea unor oameni nevinovati ca sa isi puna guvernul lui”, iar acum romanii au vazut ce inseamna acesta.

„Ne-am intors la vremea lui Basescu si a lui Boc, cand spuneau ca nu sunt bani si ei isi dadeau miliarde, asa ca, duminica, oamenii vor fi alaturi de noi, sunt convins ca si aici la Giurgiu, si in Bucuresti, si in toata tara vom castiga alegerile locale si in toamna va asigur ca PSD, impreuna cu colegii nostri de la ALDE si cu ceilalti care ne-au fost alaturi, o sa formam din nou Guvernul si o sa ne apucam din nou de treaba”, a declarat Victor Ponta.

Acesta s-a aflat joi, la Giurgiu, pentru a fi alaturi de candidatul PSD la functia de primar al municipiului, Nicolae Barbu, si a stat de vorba cu cetatenii in centrul orasului.
Comentarii
Adauga un comentariu