Internet

POP refresh in GMail

Publicat: 14 mart. 2010

Se tinde trecerea tot mai mult si mai mult pe online. Documente, prezentari, filmulete, muzica si clienti de e-mail. De ce sa folosesti Outlook cand poti folosi GMail pentru a aduna, la un loc, toate e-mail-urile tale, chiar si de la alti furnizori, daca stiu POP3. Eu asa-l folosesc, dar pana acum trebuia sa intru in setari pentru a face refresh, acum se poate direct de pe refresh-ul clasic.
Google a anuntat prin blogul oficial GMail introducerea unei noi facilitati prin intermediul Labs: Refresh POP accounts. Daca activezi aceasta noua facilitate refresh-ul tuturor conturilor conectate la GMail se va face automat la simplul click al clasicului refresh. Nu vei mai fi nevoit sa mergi in setari, lucru pe care eu il faceam pana acum pentru ca se intampla destul de des ca timpul de refresh, care nu poate fi setat manual, sa ajunga si la o ora.
Daca inca nu folosesti aceasta facilitate din GMail poti sa o faci de acum. Totul se face foarte simplu, daca stii setarile POP de la celalalt e-mail, din Settings -> Accounts in GMail.loading...

Adauga un comentariu