Sport

Popicarii de la CFR au dat lovitura la Targu Mures

Publicat: 16 dec. 2012
Sambata dimineata, pe arena de popice „Romgaz” din Tg. Mures s-a derulat proba de tandem în competitia seniorilor, cu 14 perechi prezente la start, printre ele fiind si patru de la CFR Olimpia ACB Iasi si CS Vladeni Plus, astfel: Paul Rohotin-Ion Cercel, Mihai Gabriel Benghiac – Gyula Veres, Florin Opinca – Ioan Hordila, Remus Antimirescu – Costica Ciurdea. In primul tur au fost programate 7 partide, iar învingatorii au ajuns în sferturi. Tot în sferturile de finala a ajuns însa si Marian Balan-Marius Codarcea (de la Inter Petrila), învinsa de cuplul ceferist iesean Florin Opinca-Ioan Hordila, dar care a avut cel mare mare numar de popice doborate dintre perechile perdante în turul I. 
In marea finala a probei s-a consemnat rezultatul Marian Balan – Marius Codarcea (Inter Petrila) – Paul Rohotin – Ion Cercel (CFR Olimpia ACB Iasi) 1-1 (15-11 la sudden victory), cu mentiunea ca iesenii au condus cu 1-0 la manse, dar în final au fost învinsi de o pereche care a intrat în sferturi doar printr-un „artificiu” al regulamentului în vigoare!
In proba de tandem, podiumul de premiere a fost urmatorul: 
1. Marian Balan – Marius Codarcea (Inter Petrila); 
2. Paul Rohotin – Ion Cercel (CFR Olimpia ACB Iasi); 
3. Florin Opinca – Ioan Hordila (CFR Olimpia ACB Iasi) si Petrut Mihalcioiu – Virgil Dorin (CFR Cluj-CSM Campia Turzii). 


loading...

Adauga un comentariu