Stiri

Portal 2 concureaza cu Left 4 Dead

Publicat: 28 apr. 2011

Sefii grupului de creatie Valve sunt fericiti, Portal 2 e mai bun chiar si decât Half-Life 2 si cam la fel de bun ca Left 4 Dead. Jocul se lanseaza luni.

Chet Faliszek declara, entuziast: Portal 2 este „absolutely the best” campanie single player pe care a produs-o Valve vreodata. I-auzi! Mai buna chiar si decât Half-Life 2? Mai buna, zice omul de la Valve. Într-o conferinta de presa foarte recenta, Faliszek nu s-a sfiit sa foloseasca superlative la adresa titlului ce va urma celui mai nou succes de piata al firmei, în timp ce Half-Life 2 – deseori plasat în vârful listei cu cele mai bune jocuri facute vreodata – nu a avut parte nici macar de o mentiune.

„În termenii jocului co-op e cam la fel de bun ca Left 4 Dead” a plusat oficialul. „Left 4 Dead e foarte aproape de inima mea. Dar campania single player din Portal 2 e atât de densa încât o consider cea mai buna”.

Faliszek a mai comentat ca popularitatea de care se bucura Portal i-a luat prin surprindere chiar si pe creatorii jocului. „Nu ne-am imaginat ca se va ajunge atât de repede la ce s-a ajuns. Nu am creat jocul  cu gândul la un asemenea succes comercial. Am vrut doar sa facem un joc bun, cu mediu de joc bine conturat si o lume atragatoare. De aici ar fi trebuit sa pornim mai departe”.

Ceea ce s-a întâmplat, iata. Portal 2 iese pe piata pe 19 în Statele Unite si pe 21 în Marea Britanie.  Va fi jucabil pe PC (de cumparat prin Steam), XboX360 si PS3.loading...

Adauga un comentariu