National

Portar LEGENDAR al Nationalei, CONDAMNAT definitiv

Publicat: 22 sept. 2016
1
Silviu Lung, fostul mare portar al Universitatii Craiova, dar si al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a fost condamnat definitiv in cazul teribilului accident pe care l-a provocat in ianuarie 2014, in comuna doljeana Radovan
Judecatorii Curtii de Apel Craiova au respins, astazi, apelul Parchetului facut la decizia data de magistratii Judecatoriei Craiova, care l-au condamnat in luna martie pe Silviu Lung la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare. Astfel, fostul portar ramane cu pedeapsa de la Judecatorie, decizia Curtii de Apel Craiova fiind definitiva. Magistratii au impus si un termen de incercare de trei ani si patru luni.
Totodata, apelul asiguratorului a fost admis de judecatori, iar cuantumul despagubirilor a fost redus.
ilviu Lung a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa si vatamare corporala in urma unui accident rutier produs pe 8 ianuarie 2014, pe drumul european E 79 Craiova – Calafat, in localitatea Radovan. In accident, un barbat in varsta de 41 de ani a murit, iar copiii acestuia, in varsta de 15 ani, respectiv 17 ani, au ajuns la Spitalul Judetean din Craiova. In urma masuratorilor facute atunci, a reiesit ca Silviu Lung circula cu viteza, desi conditiile de trafic era ingreunate de ceata.
Adauga un comentariu