Sport

Portarul Grahovac ii ataca pe sefii CSMS: „O lipsa totala de respect”

Publicat: 17 mai 2015
1

Portarul echipei CSMS Iasi, Branko Grahovac, a declarat, sâmbata, ca este dezamagit de felul în care a fost tratat la gruparea moldoveana, el mentionând ca peste câteva zile îi va expira contractul si înca nu a semnat alta întelegere.

„Este o lipsa totala de respect fata de mine la acest club. La sfârsitul lunii mie mi se încheie contractul si nu am semnat înca un alt contract. Am vorbit cu Prunea, dar el tergiverseaza întelegerea. S-a spus ca am semnat pe un an plus înca unul, dar asa ceva nu exista, stie pâna si fiica mea. Eu nu pot fi linistit înaintea unui meci stiind ca nu am contract pentru sezonul urmator. Daca voi primi oferte din alta parte, cred ca e normal sa plec. Sunt dezamagit de modul în care am fost tratat la Iasi”, a spus Grahovac.

Presedintele executiv al CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat ca nu se astepta la aceasta reactie din partea lui Grahovac. „Branko are contract pâna la 1 iunie si nu ne santajeaza el când sa semnam contractul. Îmi pare rau ca apar asemenea discutii si chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea lui Branko. Urmeaza sa am o noua discutie cu el”, a afirmat Prunea.

Adauga un comentariu