Aperitive

Portofele de pui cu branza si sunca

Publicat: 02 mart. 2013

Ingrediente:

4 linguri de faina
1 file piept de pui mare
150 gr de sunca de Praga
200 gr de telemea
2 oua
3 linguri de otet
200 mililitri de ulei
sare
1 lingura de mustar
piper

Mod de preparare:

Mai intai cureta pieptul de pui de pielita si taie-l in felii care sa nu fie mai groase de 4 centimetri. Cresteaza apoi aceste felii, astfel incat sa obtii o deschizatura in care vei pune branza si sunca de praga. Condimenteaza carnea de pui cu sare si piper dupa gust. In deschizatura formata, asaza ingredientele pentru a da forma portofelelor de pui. Inainte de a le pune in tigaie, trece-le prin faina si lasa-le sa se prajeasca pana devin maronii.
Portofelele de pui cu branza se servesc calde si sunt perfecte pentru o gustare de pranz sau la aperitiv.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu