Fotbal intern

Porumboiu i-a trantit usa-n nas lui Borcea: Nu-l lasa pe Wesley la Dinamo

Publicat: 06 ian. 2012

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat joi, într-o emisiune televizată, că a discutat cu acţionarul dinamovist Cristi Borcea despre transferul lui Wesley Lopes, dar atacantul va rămane la echipa antrenată de Viorel Hizo dacă nu va ajunge la Steaua, cu care are o înţelegere de onoare.
„Cu Dinamo am avut doar o discuţie telefonică, prin domnul Borcea. Nu s-a înaintat vreo sumă. Ţinand cont că am avut o discuţie de onoare cu Gigi Becali acum o lună, e destul de sigur că dacă nu-l ia Steaua, el va rămane la Vaslui. La Dinamo nu se va duce niciodată. Eu sunt ferm convins însă că Wesley va rămane la Vaslui. Aş fi un om neserios dacă s-ar duce în altă parte decat la Steaua. Gandiţi-vă şi la Wesley, nu poate fi tratat ca o ladă de bere. Eu nu-l gonesc pe Wesley, totul depinde de el. Borcea a făcut aşa ca să adauge puţină sare la supa de peşte pe care o consumă el acolo, la Miami. Aceste discuţii nu au niciun fel de fundament”, a spus Porumboiu la GspTV, potrivit www.prosport.ro.
Transferul lui Alexandru Chipciu de la FC Braşov la Steaua şi încercările rivalei Dinamo de a împiedica tranzacţia au declanşat un scandal între cele două cluburi bucureştene. Nemulţumit de intenţia dinamoviştilor de a-l „deturna” pe Chipciu, patronul Stelei, Gigi Becali, l-a transferat şi pe Paul Parvulescu de la Gaz Metan Mediaş, jucător dorit de gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.
In replică, acţionarul dinamovist Cristi Borcea a anunţat joi declanşarea un „război total” cu Steaua pe plan sportiv şi a menţionat că va încerca achiziţionarea atacantului Wesley Lopes de la FC Vaslui, care a fost deja ofertat de Becali.loading...

Adauga un comentariu