Sport

Porumboiu vrea sa preia CSMS

Publicat: 01 mai 2013
1
Adrian Porumboiu nu se retrage din fotbal, cum a amenintat, dar e atras sa-si mute investitia la Iasi, un oras mai mare si mai atractiv decat Vasluiul. Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, il tenteaza pe afaceristul din agricultura cu promisiunea construirii unui stadion de 30.000 de locuri, un sprijin pe care Porumboiu nu l-ar avea niciodata in orasul sau.
Arena ar fi de doua ori mai mare decat cea nou construita la Ploiesti! Patronul e tentat si de un alt avantaj concret: la Iasi, un oras mai ofertant, i-ar fi mai usor sa aduca antrenori si jucatori, care pina acum strambau din nas dupa prima zi petrecuta in Vaslui. Si acum, majoritatea stranierilor din lotul galben-verzilor isi petrec timpul liber la Iasi.
Tratativele dintre Porumboiu si Nichita depind de deznodamantul acestui sezon, in care albastrii pe care ii pregateste Sorin Cirtu se chinuie sa se salveze de la retrogradare, dar si de indeplinirea „obligatiei” primarului Nichita, adica initierea construirii unei noi arene. Ieri, la Radio GSP, Porumboiu a recunoscut discutiile cu Nichita, dar a spus ca nu este nimic batut in cuie deocamdata.
„Au fost discutii, dar inca nu e nimic stabilit. Intr-un oras ca Iasi poti avea un stadion plin, publicul poate ajuta enorm echipa. Uitati-va ce se intampla la Ploiesti, cu Petrolul. M-am saturat sa ma mut pe la Piatra Neamt la meciurile europene, sunt strain in propria mea tara”, a declarat Adrian Prumboiu. 
Comentarii
  • veniti domnule Porumboiu sa faceti echipa la Iasi si veti vedea ca lumea iubeste ceea ce este de calitate si ca foamea de rezultate va face sa fie cea mai iubita echipa din tara. Pacat ca nu am avut in toti acesti ani un fotbal de calitate la Iasi asa cum sunt suporterii ieseni. Veniti la Iasi.

  • Bravo Florine, trebuie sa ajutam si noi, toti iesenii, televiziunile, ziarele si cine are cum sa-l convinga pe Dl. Porumboiu sa vina la IASI.
    Ar trebui insistat, in orice mod, pentru a-l determina sa faca acest lucru.Haideti sa incercam !

    Presa ce zice, poate pune umarul, sa urnim odata pentru totdeauna, fotbalul iesean ?

Adauga un comentariu