Local

Un bărbat imobilizat la pat a ars de viu într-un incendiu la o casă din județul Iași. Pompierii intervin de urgență – EXCLUSIV/FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 23 sept. 2022
Incendiu cu o victimă la o casă din județul Iași

În această dimineață, printr-un apel la numărul unic de urgență 112 s-a anunțat producerea unui incendiu într-o localitate din județul Iași. Din spusele apelantului, în incendiu s-ar putea să existe și o victimă.

UPDATE: ISUJ Iași a transmis o actualizare a incendiului produs în localitatea Voinești.

„Au ars o casă (parter+pod) și o anexă pe o suprafață de aproximativ 80 de mp, în care a fost surprinsă victima, invalidă. Alte 2 locuințe au fost afectate astfel: pod afectat de incendiu pe o suprafață de aproximativ 25 de mp, iar o a doua locuință cu podul afectat pe o suprafață de aproximativ 20 de mp. Incendiul nu a pătruns în interiorul caselor învecinate, fiind afectate doar podurile acestora. Victima este un bărbat în vârstă de 58 de ani, nevăzător, imobilizat la pat cu membrele inferioare amputate. Se lucrează pentru lichidarea incendiului”, au transmis reprezentanții ISUJ Iași.

UPDATE 08.43: Printre cele 8 persoane se regăseau 4 minori.

UPDATE 08.35: În momentul incendiului, în casă se aflau 8 persoane. Persoana imobilizată nu a putut fi salvată de membrii familiei, iar pompierii au găsit-o carbonizată. Incendiul s-ar fi petrecut de la un scurtcircuit înregistrat la o priză. S-a deschis dosar penal, iar cercetările continuă.

UPDATE 08.30: În pofida eforturilor, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului. Bărbatul avea 57 de ani și a ars de viu fiind imobilizat în pat.

UPDATE 08.25: Pompierii au confirmat existența unei victime.

UPDATE 08.10: Se suplimentează forțele cu o autospecială de intervenție și stingere.

Incendiu a izbucnit la o casă din comună Voinești, iar la intervenție s-au deplasat pompierii de la Detașamentul nr. 1 pompieri Iași, dar și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă cu medic:

Forțe și mijloace de intervenție din cadrul inspectoratului se se deplasează la un incendiu de casă în loc./com. Voinești, str. Principală. Din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași se deplasează două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, o autocisternă de transport apă și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă cu medic. Din datele apelantului este posibil ca în incendiu să fie surprinsă o victimă. explică cei de la ISU Iași.
Adauga un comentariu