Local

Incendiu pe şoseaua Nicolina. Subsolul unui bloc, inundat cu fum – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

Publicat: 22 iun. 2022
Pompierii intervin pe o stradă din Iași

În urmă cu puţin timp s-a efectuat un apel la numărul unic de urgenţă 112 prin care se sesiza faptul că subsolul unui bloc situat pe şoseaua Nicolina a fost inundat cu fum. La faţa locului intervin mai multe echipaje de intervenţie.

„Fum din subsolul blocului, nr. 928 B din municipiul Iaşi, şoseaua Nicolina. Intervine Detaşamentul 2 Pompieri cu două autospeciale de intervenție și stingere şi un echipaj de prim ajutor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

UPDATE: Incendiul nu se manifestă la imobil. Între blocuri există o alee, iar în acel loc o persoană a incendiat 5 kg de deșeuri.

„Nu sunt victime, nu sunt persoane evacuate. Incendiul nu a fost la subsolul blocului, ci între acestea iar datorită curenților fumul a fost băgat în subsol”, au transmis pompierii ieşeni.
Comentarii
  • Alooo…d. Primar, poate cereți guvernanților să dea o lege să se desființeze boxele de la subsolurile blocurilor, care sunt făcute abuziv și sunt pline de gunoaie…nu așteptăm să ia foc primul subsol sau să vină războiul să nu avem adăposturi!

  • o fi si de la angajatii de la Profi care fumeaza acolo la receptie marfa, un chistoc aruncat aiurea, bate vantu si incendiu

Adauga un comentariu