Economic Local

Post liber scos la concurs de catre DSVSA Iasi! Se cauta consilier la Biroul nutritia animalelor

Publicat: 02 oct. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 24 octombrie, ora 10:00, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Iasi organizeaza un concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacanta de consilier, clasa I, grad profesional asistent Biroul nutritia animalelor si produse medicinale veterinare.

Vezi si: Concurenta acerba! Sute de persoane s-au inscris pentru ocuparea unor posturi la Institutul de Psihiatrie "Socola"! Este vorba despre o medie de zece candidati pentru un singur post

"Conditii de participare: studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta, sau echivalenta, în domeniul medicina veterinara, specializarea medicina veterinara, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, minimum 1 an. Bibliografia, atributiile prevazute în fisa postului, precum si alte date necesare desfasurarii concursului se afiseaza pe pagina de internet a autoritatii sau institutiei publice organizatoare, la sectiunea special creata în acest scop", se arata in anuntul publicat de catre Agentia Nationala a Finantelor Publice (ANFP). Candidatii care vor participa la proba scrisa, in functie de rezultat, vor sustine si un interviu.

 

Adauga un comentariu