Jocuri

Postal Redux – data de lansare si cerinte de sistem

Publicat: 15 mai 2016

Studioul Running With Scissors a anuntat data de lansare pentru Postal Redux, remake-ul HD al primului titlu din seria Postal. Astfel, posesorii de PC (Windows) cu Steam instalat se vor putea bucura de joc incepand cu 20 mai 2016, ulterior urmand sa fie disponibile si editiile pentru SteamOS si Mac. Postal Redux va fi lansat si pentru PlayStation 4 in ultima parte a acestui an.
 
Cu aceasta ocazie au fost oferite cerintele de sistem pentru Postal Redux, precum si un nou trailer (pe care-l puteti urmari mai sus), dar si o serie noua de imagini, disponibile in galeria atasata.

Cerinte minime:
– OS: Windows Vista, 7, 8 sau 10
– Procesor: Dual core
– Video: placa video compatibila cu DirectX10 si 1GB memorie video
– DirectX: versunea 10
– Hard disk: 5GB

In Postal Redux, jucatorii vor avea din nou ocazia sa-l controleze pe Postal Dude in aventura sa sangeroasa in care nimeni nu-i va putea sta in cale. Pe langa prezentarea grafica adusa la zi, pastrand totusi „farmecul” anilor ’90, Postal Redux va include si Rampage Mode, un nou mod de joc single player bazat pe acumularea unor scoruri cat mai bune, abordarea agresiva fiind incurajata prin acordarea unor bonusuri pentru kill-uri consecutive.

Postal Redux va fi lansat pe 20 mai 2016 prin Steam, in versiune pentru PC (Windows).loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit