Eveniment-Social

Postasii ieseni au renuntat la protestele pentru obtinerea salariilor

Publicat: 26 iun. 2015
1

Sute de postasi ieseni au primit asigurari ca vor beneficia de salarii si de zile libere dupa ce oamenii au protestat vehement impotriva unei masuri luate de Guvernul Romaniei. Protestul postasilor ieseni de saptamana trecuta a avut efect, dupa ce oamenii au cerut rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul in curs al companiei nationale Posta Romana si acordarea zilelor libere, asa cum e stipulat in contractul colectiv de munca.

„Problema noastra a fost in cele din urma solutionata. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a dat asigurari ca va adopta, la propunerea Ministerului Societatii Informationale, masurile necesare pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2015 al Companiei Nationale Posta Romana si ca, cel putin, in ceea ce priveste bugetul, salariatii din Posta Romana nu trebuie sa se mai teama de posibilitatea impunerii de zile neplatite. In tara sunt peste 20.000 de membri ai sindicatului, care spera sa-si vada problemele rezolvate”, a mentionat Elena Barlescu, reprezentantul sindicatului postasilor ieseni.
Comentarii
  • Isi merita soarta acesti oameni. Merg dupa principiul ,, NOI MUNCIM NOI NU GANDIM”’spun acest lucru deoarece am patit-o pe propria piele. Aveam de primit niste bani de la Casa de Pensii si am cerut celor de acolo sami trimita banii la adresa din Nicolina unde lociam efectiv cu chirie. Cand au ajuns banii la Oficiul Postal din Nicolina, am fost chemata sa mii dea. Au refuzat sa-mi dea banii pe motiv ca aveam domiciliul in Miroslava, cu toate ca le explicasem celor de la Casa de Pensii si celor de la Posta situatia exacta. Am mers la diriginta de la Posta din Podu Ros, apoi pe Cuza Voda, DEGEABA…acelasi raspuns NOI MUNCIM NOI NU GANDIM…. Au trimis banii inapoi la Casa de Pensii ca apoi sa-i trimita la Miroslava. Am mers la factorul postal pe care l-am rugat sa ma sune atunci cand ajung banii. Abia dupa vreo doua luni am primit si eu banii. RUSINE POSTEI ROMANE si CELOR care lucreaza acolo. La privat i-ar da afra din prima zi pentru ca sunt incompetenti si ineficienti, Nota O.

    • Atata vreme cat corespunde seria, numarul si CNP ul trebuia sa-si ia banii femeia…angajati de kkt, servicii de kkt! De fiecare data cand am avut treaba la posta s-a lasat cu discutii penibile! Raspunsuri in zeflemea trimiteri gresite de avize scrise de mana indescifrabil…angajati la stat ( degeaba)!

  • Pe mandatul postal trimis nu e nici o serie de c.i sau cnp omule, astea sunt secrete, nu se scriu pe toate gardurile.e corect cum sa procedat.

Adauga un comentariu