Actualitate

Postul de televiziune Tele M este vandut la pret redus. Nimeni nu se inghesuie sa-l cumpere

Publicat: 16 mart. 2016
1

@ Cladirea si echipamentele sunt scoase la vanzare in conturile datoriilor inregistrate de firmele lui Danut Prisecariu

Lichidatorii judiciari au avut o noua tentativa de vanzare a postului de televiziune Tele M. De aceasta data, se incearca vanzarea postului de televiziune pentru o suma ceva mai mica decat cea stabilita prin raportul de evaluare. Astfel, pe data de 23 martie se va incerca vanzarea televiziunii la un pret de 922.650 lei. Asta in conditiile in care, pe data de 17 februarie, lichidatorii au incercat sa vanda televiziunea la pretul stabilit de evaluator, adica de 1.230.200 lei. Atat cladirea, cat si echipamentele postului de televiziune vor fi vandute in contul datoriilor acumulate de SC Hala Centrala SRL, societate controlata de Danut Prisecariu, care a intrat in insolventa in urma cu mai bine de un an.

Vor fi vandute, prin licitatie, cladirea in care se afla sediul postului TV, imobilul de pe strada Codrescu nr. 6, compus din suprafata totala de 370 metri patrati teren si cladirea cu o suprafata utila de 292,32 metri patrati, in care se afla biroul directorului, secretariatul, biroul redactorului sef, sala de sedinta, dar si o parte din aparatura. De asemenea, restul bunurilor Tele M vor fi scoase la vanzare in contul datoriilor SC Estate Asset Company SRL, cealalta firma desprinsa din Alimentara SA, ca si Hala Centrala SRL. Din aceasta categorie fac parte urmatoarele bunuri: autoturism marca Toyota Yaris, din 2007, cu numarul de inmatriculare IS-15-TLM, autoturism Marca Toyota Yaris, an fabricatie 2007, numar de inmatriculare IS-16-TLM, autoutilitara Volkswagen Caddy, cu numarul de inmatriculare IS-05-XSL, autoturism Toyota Corolla, an fabricatie 2007, cu numarul de inmatriculare IS-99-TLM, autoturism Dacia Logan, an fabricatie 2008, cu numarul de inmatriculare IS-08-NXL, autoturism Dacia Logan, an fabricatie 2007, cu numarul de inmatriculare IS-07-CKF.

Echipamentele scoase la vanzare sunt urmatoarele: grup electrogen Diesel, doua camere digitale Sony, 3 camere Sony cu accesorii, un televizor JVC, un laptop Acer Intel, mobilierul de platou si un Led TV Full HD. De asemenea, pentru plata datoriilor SC Hala Centrala SRL a fost scos la vanzare si un teren situat pe strada Golia nr. 5. Evaluat initial la un pret de 1.055.000 lei, terenul va fi vandut la un pret 844.000 lei. Mai trebuie precizat ca, din noiembrie 2015 si pana in prezent, au avut loc nici mai mult nici mai putin de 7 licitatii pentru vanzarea bunurilor SC Hala Centrala SRL. Si Complexul Comercial Hala Centrala a fost scos la vanzare in mai multe randuri, la un pret de circa 40 milioane lei, dar pentru ca nimeni nu a vrut sa cumpere imobilul, pretul a fost redus pana la 30 milioane lei.

Adauga un comentariu