Cancan ultimă oră

Potrivit lui Nelson Mondialu’, Veronica Stegaru și Mirela Vaida, crainica emisiunii, ar fi verișoare

Publicat: 29 apr. 2020

Veronica Stegaru, alias Vulpița de la “Acces Direct”, și soțul ei, Viorel Stegaru, sunt două personaje controversate, care își povestesc viața amoroasă la Antena 1. Faptul că tânăra originară din Vaslui a devenit o prezență constantă în emisiune își are o explicație.

Potrivit lui Nelson Mondialu’, Veronica Stegaru și Mirela Vaida, crainica emisiunii, ar fi verișoare îndepărtate, de aici și prezențele constante ale Vulpiței în platoul Antenei 1. Nelson Mondialu’ a făcut dezvăluirea pe canalul său de Youtube.

“Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a dezvăluit Nelson Mondialu’ în vlog-ul său.

“Am primit informații de la Blăgești!”
Nelson a mai precizat că “sursele” lui sunt din Blăgești, județul Vaslui, și astfel a aflat că Mirela Vaida și Veronica Stegaru sunt rude.

“Se trage din neam, de cântăreț. Așteptăm să vedem când recunoști și tu. Am primit informații de la Blăgești!”, a încheiat Nelson.

Adauga un comentariu