Curiozitati

POVESTE EMOTIONANTA! Cum a salvat un ciobanesc german de la moarte un nou-nascut. Lacrimile o sa-ti curga instant pe obraz

Publicat: 30 mart. 2017
4

Jade, un ciobanesc german, in varsta de 9 ani, a devenit erou dupa ce a salvat de la moarte un nou-nascut care fusese abandonat intr-un parc din Birmingham, Marea Britanie.

Operatiunea de salvare inedita s-a petrecut saptamana trecuta, atunci cand Roger Wilday, un bunic in varsta de 68 de ani, se plimba prin parc cu cainele sau Jade. La un moment dat, ciobanescul german s-a dus spre un tufis unde a vazut un sac si nu a mai vreut sub nicio forma sa plece de acolo, noteaza Huffigton Post.

Vazand ca Jadenu se mai intorcea, Roger Wilday s-a dus sa vada ce anume era in tufis. Astfel, barbatul a constatat ca sacul nu era gol. „Initial am crezut ca in sac sunt niste pisoi, dar mai apoi am vazut doua maini mici si un cap, iar mai apoi copilul a inceput sa planga”, a povestit barbatul pentru Birmingham Mail.

Socat de descoperirea facuta, Wilday a chemat imediat politia. Sosite la fata locului, autoritatile au constatat ca bebelusul fusese nascut in urma cu 24 de ore. Copilul a fost transportat la spital, unde a primit ingrijirile de care avea nevoie.

Huffigton Post mai scrie ca nou-nascutul a fost numit Jade, dupa numele salvatorului. Potrivit medicilor pediatri, copilul a avut mare nororc ca a fost descoperit de ciobanescu german, deoarece viata nou-nascutului era pusa in pericol daca se descoperea dupa cateva ore.

Pana in prezent, nu s-a descoperit cine a abandonat copilul intr-un sac in parc, dar primele informatii arata ca bebelusul fusese parasit cu doar 30 de minute inainte de a fi gasit de Jade, ciobanescul german.

Adauga un comentariu