Titlurile zilei

Poveste stranie! O ieșeancă a cărei fetiță a murit în urmă cu doi ani spune că micuța s-a întors acasă. O păpușă îmbrăcată cu haine de copil, așezată printre icoane și lumănări în colțul casei (EXCLUSIV)

Publicat: 18 ian. 2021
Maria Nedelcu în locuința sa, alături de o păpușă îmbrăcată cu haine ce i-ar putea aparține fetiței care a decedat în urmă cu doi ani
Maria Nedelcu și păpușa îmbrăcată în haine de copil

Poveste stranie la Iași. O femeie a cărei fetiță a decedat în urmă cu doi ani din cauza unei boli grave spune că micuța s-a întors acasă. Într-o filmare pe care a postat-o pe Facebook, femeia vorbește despre o nedreptate care i s-a făcut și discută cu o păpușă îmbrăcată cu haine de copil. Trebuie precizat faptul că, în urmă cu mai bine de doi ani, înainte de decesul fetei, mama acesteia a refuzat ca micuța să fie supusă unei intervenții chirurgicale care i-ar fi putut salva viața

Poveste ce îți face pielea de găină. O femeie din Iași spune că fetița ei care a murit în urmă cu mai bine de doi ani s-a întors acasă. Maria Nedelcu este de loc din comuna ieșeană Răducăneni, iar în urmă cu câțiva ani era arătată cu degetul din cauza faptului că a refuzat ca medicii să-i opereze fata grav bolnavă. În cele din urmă, fetița s-a stins, iar mama ei, adică Maria Nedelcu, a avut de dat explicații. Într-un videoclip postat pe Facebook, femeia vorbește despre nedreptatea care i s-a făcut și spune că după doi ani fiica ei s-a întors acasă.


Povestea este cu atât mai încâlcită cu cât Maria Nedelcu a îmbrăcat o păpușă în haine de copil și a așezat-o într-un colț al camerei, printre lumânări și icoane, spunând că Petronela, fiica decedată acum doi ani, s-a întors acasă. Femeia o alintă, o sărută și spune că trebuie să-i dea de mâncare. Nu este clar dacă Maria Nedelcu face un fel de parodie stranie sau dacă s-a atașat cu adevărat de păpușa îmbrăcată în haine de copil despre care spune că este fiica ei.

„Petronela, fata mea, s-a întors acasă”

În videoclipul postat pe Facebook, Maria Nedelcu îl ceartă pe președintele României.

„Pentru domnul Iohannis! Petronela, fata mea, care este căutată de Poliție și de Tribunal, s-a întors acasă”, a spus Maria Nedelcu, aruncând și de această dată cu acuzații în stânga și în dreapta.

De asemenea, Maria Nedelcu spune că a trăit un adevărat calvar din cauza proceselor. Nu este foarte clar la ce procese se referă. Imediat după moartea copilei, autoritățile au deschis o anchetă ce i-a vizat pe părinți, adică pe Maria și Petru Nedelcu. Copila în vârstă de 9 ani era diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. A mers o vreme la tratament la Iași, însă starea ei s-a agravat. La un moment dat, după insistența medicilor și a autorităților, copila a fost dusă la un spital din Timișoara. Starea ei de sănătate nu le-a permis medicilor să intervină chirurgical. Totuși, medicii le-au recomandat părținților fetei să continue tratamentul medicamentos la Iași.

Părinții, Petru și Maria Nedelcu, au refuzat să respecte tratamentul prescris. Ambii au lansat la vremea respectivă, adică în 2017, un adevărat lanț de acuzații, atât la adresa medicilor, cât și la adresa autorităților. Deși știau că fata lor este în stare gravă, părinții credeau că cineva le vrea răul. Cazul Petronelei a fost intens mediatizat la vremea respectivă, iar familia Nedelcu a intrat în vizorul autorităților. Maria Nedelcu, mama fetiței care s-a stins, postează frecvent pe rețelele de socializare imagini sau videoclipuri în care își spune nemulțumirile. La aceste postări reacționează sute de oameni, iar în timp ce unii o compătimesc, alții o judecă. Cert este că imaginile în care femeia vorbește cu o păpușă sunt de-a dreptul halucinante.

Comentarii
  • Domnule manager Martinescu de la Maternitatea Elena din Doamna din Iași va rugam sa ne dati salariile pt luna Decembrie 2020. Avem rate la banci si datorii care nu suferă aminare. Va rugam mult ! Dvs ca manager nu stați in salariu când aveti 20.000 lei lunar plus alte beneficii . Semneaza un salariat .

  • Mi-a spart baba asta urechile. E schizofrenica, sa se sesizeze Socola. Nu este normal sa fie in libertate asemenea persoana. Indiferent cat de indurerata este, sa se autosesizeze cineva. Este periculoasa. Nici intr-un milion de ani nu poate afirma cineva ca doamna asta este sanatoasa cu capul. Poate a fost si s-a stricat de atunci cu capul. Poate la spital are parte de mai mult ajutor. Cine stie ce viziuni are sau ce porniri razbunatoare si vine si face rau cuiva sau din cei implicati: medici, avocati.

  • refuz tratament pentru copil ??????probabil sunt oastea domnului ca astia refuza operatii cu alt sange parca asa stiu.oricum doamna are probleme mari.

  • Bună seara..Eu am botezat fetița care a murit eu sunt Naba iei..!dar,țin să zic că e dureros pentru mama..cred că are o mare parte din vină nu a vrut să fie ajutată de doctorii..cred că a inebunit am văzut filmările dar mă lasă rece…o să o contactez să ii vb …că nu e frumos ce face?clar e că are alucinații dar un copil mort nu trebuie să faci teatru pe rețele de socializare !!Urat din parte iei !!

  • Bună seara..Eu am botezat fetița care a murit eu sunt Nana iei..!dar,țin să zic că e dureros pentru mama..cred că are o mare parte din vină nu a vrut să fie ajutată de doctorii..cred că a inebunit am văzut filmările dar mă lasă rece…o să o contactez să ii vb …că nu e frumos ce face?clar e că are alucinații dar un copil mort nu trebuie să faci teatru pe rețele de socializare !!Urat din parte iei !!

  • E clar ca a suferit o depresie si nu se poate obisnui cu ideea ca fetita e decedata. Grav pentru ea dar sa nu existe riscul ca pe viitor sa nu rapeasca un copil sau sa caca o tragedie cu vreun alt copil.

Adauga un comentariu