Magazin

Poveste TRAGICA: Adolescenta de 15 ani, obligata sa se prostitueze in Spania

Publicat: 18 oct. 2013
1

O tanara de 15 ani, originara din Romania, a fost obligata sa se prostitueze in Spania, unde ar fi trebuit sa fie bona. Adolescenta a fost abuzata in repetate randuri, iar in final a reusit sa scape de mafiotii care o exploatau.

O romanca a fost amagita cu promisiunea unei vieti mai bune in Spania, dar a ajuns sclava sexuala. Ajunsa acolo, fata a fost obligata sa se prostitueze in repetate randuri, informeaza Romania TV.

Tanara provine dintr-o familie saraca si a plecat in Spania pentru a fi bona unor copii. Proxenetii i-au promis un salariu de 600 de euro pe luna, insa odata ajunsa in Spania a ajuns sa se prostitueze intr-un club.

Disperata, minora si-a contactat niste cunoscuti si asa a ajuns intr-o alta localitate. Acolo a fost abuzata de alti proxeneti, pana ce a reusit sa fuga.

Adolescenta a fost eliberata de politia spaniola, dupa o ampla operatiune in cursul careia au fost arestate 10 persoane. Autoritatile romane au colaborat la acest caz si astfel s-a putut face identificarea fetei si a clanurilor care o exploatau.

In total, au fost arestati 10 oameni, care au fost acuzati de trafic de persoane, proxnetism si corupere de minori.
Adauga un comentariu