Actualitate

Povestea cainelui din Grecia care a impresionat o lume intreaga. Despartit de stapani, s-a refugiat pe o stanca, in mare, din cauza incendiilor

Publicat: 26 iul. 2018
17

Imaginea acestui caine, stand pe o stanca, deznadajduit, inconjurat de apa marii si de fumul gros, a facut incojurul lumii. Este catelul a carui imagine a intregit tabloul dezastrului provocat de incendiile din apropierea capitalei Greciei, Atena.

Cainele a plecat impreuna cu stapanii sai spre mare, insa pe drum acesta s-a ratacit de ei. Gasit de salvatori, ud dar in viata, pe o stanca din apa, Lua isi astepta cuminte proprietarii.

Catelusa ce si-a gasit refugiul pe o mica stanca in mijlocul marii a emotionat multa lume asa ca atunci cand presa elena a relatat povestea salvarii lui, toata lumea a rasuflat usurata.

Ei bine, exista un sfarsit fericit in aceasta poveste, in ciuda tragediei generale. Zilele trecute, imaginea catelului a devenit virala. Pentru unii, cainele care s-a pierdut de stapani, speriat, deznadajduit si cu o ultima palpaire de instinct de conservare, stand pe o stanca inconjurat de apa, in statiunea Mati, rasa de pe harta de parjol, era un fel de erou, de simbol al sperantei.

The Greek Reporter relata miercuri sfarsitul fericit al acestei povesti. Astfel, catelusa Lua, care a fost preluata de o asociatie de protectie a animalelor, dupa ce a aparut in imagini in intreaga lume, a ajuns inapoi la stapani.

O postare pe Facebook afirma ca stapanii nu au abandonat-o pe Lua. O iubesc. Pur si simplu soarta a facut sa fie despartiti.

Dezorientati de fum, de foc si de intuneric, multi oameni nu au apucat sa iasa din case ori au ramas blocati in ambuteiaje, in timp ce valurile de foc inaintau cu viteza inspaimantatoare.

Adauga un comentariu