Actualitate

Povestea cumplita din spatele acestor imagini. Tanara implora acum sa fie lasata sa moara

Publicat: 16 mai 2016
17

O tanara din Marea Britanie, care se lupta de 11 ani cu o boala misterioasa, dupa ce a fost muscata de o insecta, implora sa fie lasata sa moara.

Mama ei a dat publicitatii o inregistrare emotionanta in care fiica sa o implora sa o lase sa moara. Potrivit Daily Mai, Kirsty ar fi fost muscata de o insecta, in gradina casei, in urma cu 11 ani. De atunci, boala pe care niciun medic nu a stiut sa o combata i-a facut viata un chin.

Pentru ca in ultima vreme starea ei s-a agravat, iar durerile au devenit insuportabile, tanara isi implora mama in fiecare zi sa o duca in Elvetia, la o clinica unde sinuciderea asistata este legala.

"Kirsty este din ce in ce mai bolnava. Nu poate lua medicamente, este obosita, foarte slabita si vrea sa moara. Spune ca indura prea multa suferinta si vrea sa mearga in Elvetia, pentru ca nu mai suporta", sutine mama tinerei.

Aceasta crede ca fiica ei a fost muscata de o capusa, insa medicii nu au putut dovedi asta. De-a lungul timpului, ea a fost diagnosticata cu mai multe boli, insa analizele ulterioare au infirmat toate ipotezele.

Adauga un comentariu