Stiri si curiozitati

Povestea cutremuratoare a unei tinere care se pregatea sa devina mama

Publicat: 17 sept. 2019

O tanara din Marea Britanie a observat cum burta a inceput sa se mareasca din ce in ce mai mult. Desi lua anticonceptionale, singurul gand a fost ca a ramas insarcinata.

Dupa un control la medic, acesta i-a confirmat banuiala si tanara impreuna cu iubitul sau si-au anuntat familia si apropiatii, relateaza a1.ro.

„Nu avea forma unui copil, parea un ciorchine de struguri!"

„Cand am vazut ecografia, mi-am dat seama ca ceva nu e bine. Nu avea forma unui copil, nu erau trasaturi umane. Parea un ciorchine de struguri", a declarat sotul fetei.

In a douasprezecea luna de sarcina, tanara a ajuns la doctor dupa ce acuza sangerari. Abia in urma unei ecografii a primit rezultatul care a socat-o. Nu era insarcinata, avea cancer.

„A fost un soc pentru toata lumea! Ne pregateam sa primim in familie un copil si un nepot dorit de toata lumea. Aveam planuri mari pentru viitor. Am simtit cum mi se taie respiratia cand am aflat ca nu purtam in pantec un copil. Corpul meu crestea un cancer care imi punea chiar mie viata in pericol. Nu-mi doream decat sa fac ceva sa dispara totul din mine!", a povestit tanara.

Dupa mai multe investigatii, doctorii au confirmat diagnosticul. A fost internata si medicii i-au extirpat tumoarea care s-a dovedit a fi maligna. Dupa mai multe sedinte de chimioterapie si eforturi mari din partea doctorilor, boala ar putea reveni in proportie de 15%.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit