WoW!

Povestea emotionanta a Isabelei, fetita de la „Visuri la Cheie”, crescuta de bunicul Petre

Publicat: 06 nov. 2019

Emisiunea „Visuri la Cheie” difuzata la Pro TV, le ofera oamenilor o casa noua si un nou inceput, dar aduce in prim-plan si povesti de viata tulburatoare. In editia de miercuri, 23 octombrie, povestea Isabelei si a bunicului de 80 de ani care o creste singur a impresionat pana la lacrimi.

Isabela, o fetita de 9 ani din Ilfov, este crescuta de bunicul Petre de la varsta de 1 an

Echipa „Visuri la Cheie” a ajuns in localitatea Branesti din judetul Ilfov, unde Petre Gorodetzchi isi creste singur nepoata de 9 ani, Isabela, dupa ce mama acesteia a abandonat-o la varsta de doar un an. Dragos Bucur si specialistii in domeniul constructiei si renovarii au ramas impresionati de povestea de viata a copilei. Batranul si fetita de 9 ani locuiesc intr-o casa de chirpici, in doua camere, o bucatarie cu peretii crapati si un tavan care sta sa cada.

Petre este singurul sprijin al fetitei de 9 ani dupa ce mama a vrut sa o dea la orfelinat. Batranul de 80 de ani spune ca nu mai stie nimic de fiica sa, mama copilei, dar nici nu ar vrea sa stie. Petre mai are si un baiat, dar nici acesta nu se intereseaza de soarta batranului. Isabela este crescuta de bunic inca de la varsta de 1 ani, iar Petre Gorodetzchi este pentru fetita si mama si tata.

„Am doi copii, un baiat si o fata, care nici nu stiu de mine. Nici eu nu vreau sa stiu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu stiu pe unde e, ce face. M-au suparat rau de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea! Au vrut s-o vanda! E fata mea acum. Poate fara ea n-as fi rezistat atat”, spune batranul de 80 de ani din judetul Ilfov.

Echipa „Visuri la Cheie” a avut o misiune grea, construirea unei case noi

Echipa „Visuri la Cheie” din care fac parte prezentatorul Dragos Bucur, designer-ul de interior Cristina Joia si arhitectii Laura Boghiu si Omid Ghannadi au luat decizia de a ridica o casa noua pentru Isabela si bunicul ei. Constructorii si voluntarii au avut nevoie de ajutor pentru a termina casa la timp, dar rezultatul a meritat.loading...

Adauga un comentariu