International

Povestea emotionanta a tinerei care locuieste in TREN

Publicat: 10 aug. 2016
Decizia iesita din comun a fost luata de catre o femeie din Germania, aceasta marturisind ca s-a saturat sa tot plateasca chirii asa ca acum locuinta ei este in trenuri
Se pare ca in vara anului trecut, Leonie Muller a luat decizia de a abandona apartamentul in care statea in chirie, declarand ca „Totul a inceput de la o cearta cu proprietarul. Atunci am decis ca vreau sa plec de acolo si am realizat, de fapt, ca nu imi place sa fiu legata de un singur loc”. Tanara si-a cumparat un abonament general de tren, care ii oferea un acces la toate trenurile din tara. Leonie Muller spune ca experienta pe care o traieste este unica si recomanda aceasta „chirie” tuturor celor interesati. Mai mult, ea a reusit sa economiseasca cativa bani deoarece costul abonamentului este de 380 de dolari pe luna, pe cand chiria o costa in jur de 450 de dolari. 
Vezi si: GENIAL. A turnat apa rece in nisipul din desert! Ce a urmat te va lasa cu gura cascata – VIDEO 
„Citesc, scriu, ma uit pe geam si intalnesc oameni draguti tot timpul. Viata mea se rezuma la un simplu ghiozdan in care imi car cursurile de la facultate, produsele de ingrijire corporala, hainele si tableta” a completat Leonie Muller.


loading...

Adauga un comentariu