Actualitate

Povestea emoţionantă al unei fete de 12 ani care a luptat cu COVID-19: „Am murit şi, apoi, m-am întors la viaţă“ – UPDATE

Publicat: 04 mai 2020

O fetiţă în vârstă de 12 ani din New Orleans a trăit o adevărată dramă după ce s-a infectat cu noul coronavirus, iar mama ei ajunsese în situaţia în care nici nu mai spera la micuţa să-şi revină.

Juliet Daly, din Louisiana, a ajuns la spital chiar înainte de a face un atac de cord. Apoi, ea a fost transferată la o altă unitate medicală și pusă pe un ventilator timp de patru zile, potrivit msn.com.

Mama fetei, Jennifer Daly, spune că în cazul micuţei, totul a început cu dureri abdominale severe și, în cele din urmă, buzele au început să devină albastre.

Apoi a făcut un atac de cord, în urma căruia medicii au resuscitat-o.

„Am murit și m-am întors”, povesteşte micuţa Juliet.

Timp de patru zile, copila a respirat cu ajutorul unui ventilator pus de medici, timp în care a fost sedată și apoi a putut să respire singură. Ea a fost externată pe 15 aprilie.

Medicul a spus că funcția inimii este acum complet normală, deși probabil are o mică traumă la cord. Aceasta urmează însă să se refacă şi fetiţa să aibă o viață „total normală”.

Mama fetei spune că dacă nu ar fi dus-o la spital la timp, nu știe dacă astăzi ar mai fi fost în viață.

 

Adauga un comentariu