Magazin

Povestea fetei care a infectat vedetele cu HIV: „Vreau sa dau boala la 2000 de barbati”

Publicat: 27 iun. 2014
1

O tanara din Kenya, care spune despre ea ca arata atat de bine, incat niciun barbat nu-i poate rezista, a infectat deja peste 300 de barbati cu HIV si are in plan sa dea boala mai departe altor 1700.

Citeste si: Cand au aflat ce li se intampla in corp, au incremenit. Aceste cazuri sunt curiozitati

Fata a luat parte la o petrecere, s-a imbatat, dupa care a mers cu amicii la o alta petrecere sa continue distractia. Aici a baut si mai mult, iar dimineata, cand s-a trezit, si-a dat seama ca un barbat din anturajul ei profitase de ea in cursul noptii cat timp a fost beata. „L-am intrebat daca macar a folosit prezervativ si mi-a spus ca da, insa la dus am observat urme de sperma in zonele mele intime. M-am speriat, mi-era teama sa nu fi luat HIV sau sa nu fi ramas insarcinata”, a declarat fata, pentru presa kenyana.

Citeste si: Ce spun picioarele despre starea ta de sanatate

Una dintre temerile sale s-a adeverit: fusese infectata cu virusul HIV. „Am baut alcool enorm de mult ca sa mor, am procurat chiar si otrava. Nu puteam sa ma impac cu gandul. Îmi dezamagisem parintii, voim doar sa mor. Viitorul meu era compromis. Si, la un moment dat, am decis ca cineva trebuia sa plateasca pentru ce mi se intamplase. Am lasat la o parte fata buna din mine si am devenit fata rea”, a mai spus tanara.

Citeste si:  AFECTIUNEA aparent BANALA despre care MEDICII SPUN CA ESTE O BOALA MORTALA

Astfel, ea si-a propus sa dea mai departe virusul altor 2000 de barbati. Planul era usor de indeplinit, pentru ca, spune ea, arata foarte bine si barbatii vor sa faca sex cu ea. „Am infectat pana acum 324 de barbati, dintre care 156 sunt studenti la universitatea unde studiez si eu. Restul sunt vedete, politicieni, avocati”, a mai declarat fata.
Adauga un comentariu