Magazin

Povestea fetitei care la 6 ani a avut prima menstruatie si dupa doi ani poarta sutien cu o cupa C

Publicat: 02 nov. 2012

O fetita din Marea Britanie a ajuns la pubertate de la varsta de sase ani, cand a avut prima menstruatie, scrie Daily Mail.

Mama Atlantei Carson a povestit drama prin care a trecut atat ea, cat si fiica ei, tocmai pentru ca niciuna dintre ele nu era pregatita pentru aceste schimbari.

„Cand a vazut sange, m-a intrebat disperata cand o sa se opreasca si mi-a spus ca nu-i place. Mi s-a rupt inima cand am vazut cum fiica mea este privata de o copilarie normala”, a spus Emma, mama fetitei, care la opt ani deja poarta cupa C la sutien si are acnee.

Desi li s-a parut extrem de ciudat, doctorii care au consultat-o pe Atlanta au gasit-o perfect sanatoasa.

Studiile realizate au aratat ca varsta medie la care fetele ajung la pubertate a scazut foarte mult, aceste schimbari fiind provocate de mancarea procesata, mediul toxic, absenta miscarii si efectele monitoarelor calculatoarelor si televizoarelor.

Tabitha Randell, oficial al Societatii Britanice de Endocrinologie Pediatrica si Diabet, a declarat ca, urmare a faptului ca cei mici se ingrasa mult mai repede decat este normal, corpul acestora produce leptina, o substanta care produce dereglari hormonale specifice pubertatii.

Situatia este valabila si in cazul baietilor, a caror varsta la care ajung la pubertate este de 9 ani pentru cei de culoare si 10 pentru cei caucazieni.

Sursa: jurnalul.roloading...

Adauga un comentariu