Magazin

Povestea INCREDIBILA a unei cersetoare. Nu ai sa crezi cat CASTIGA din CERSIT

Publicat: 05 apr. 2014

Cersesc bani de la cei care au locuri de munca si ajung sa castige mai mult decat acestia. O cersetoare din Braila se lauda in fata cunoscutilor cu tot felul de gadget-uri, si castiga din mila trecatorilor 6.000 de lei pe luna.

Ii vedem de fiecare data cand iesim din casa, in intersectii, in fata bisericilor in piete, fiecare cu o poveste cutremuratoare. Oamenii milostivi le intind de fiecare data o mana de ajutor si astfel ajung sa detina „mici averi”.

Citeste si Cum a ramas fara bani un iesean prins la cersit

O femeie in varsta de 35 de ani din Braila se lauda ca strange mici averi in fiecare luna. Mai mult, ea se faleste in fata cunoscutilor cu tot felul de gadget-uri, pe care un om cu un salariu minim pe economie nu si le-ar permite niciodata.

”Pe mine ma cunosc toti soferii, sunt prietenii mei. Stiu ca sunt amarata si imi dau bani de fiecare data cand ma vad pe strada. Cel mai mult castig sambata si duminica cand iese lumea in oras, cam 300- 400 de lei. Ma duc si in piata, printre tarabe si toata lumea imi da bani. Intr-o zi am castigat si 600 de lei, dar nu e mereu asa. Eu strang zilnic cam 150-200 de lei. Nu am casa, dorm in piata, aici mananc, aici fac tot. Din bani imi cumpar lucruri pentru mine, haine, mancare si imi mai iau si cate un telefon sau altceva”, a povestit cersetoarea pentru infobraila.ro.

Citeste si INCREDIBIL! A cersit o viata intreaga si a murit pe un sac de bani!

Daca femeia castiga din cersit aproximativ 200 de lei zilnic, daca inmultim suma cu cele 30 de zile ale lunii, braileanca isi umple buzunarul cu aproximativ 6.000 de lei, mai mult decat castiga pana si seful Consiliului Judetean.

Un alt barbat din Braila a recunoscut ca lunar strange din cersit aproximativ 2.000 de lei, mai mult decat salariul unui profesor. Cersetorul apeleaza la mila trecatorilor impreuna cu copii sai.

Citeste si Ti se rupe inima! Aceasta batrana risca sa ajunga la puscarie! Motivul este halucinantloading...

Comentarii
Adauga un comentariu