Magazin

Povestea socanta a baietelului care a s-a nascut infractor

Publicat: 12 iul. 2012
1

La numai 12 ani, un pusti din Dudesti, judetul Braila, e cunoscut de localnici ca un cal breaz.Copilul a devenit infractor inca de la varsta de 9 ani, cand a jefuit gradinita din sat si se pare ca de atunci a mai dat vreo sase spargeri, iar zilele trecute a incercat sa-si violeze mama!

La 9 ani a jefuit o gradinita
La 11 ani a furat de la vecini
La 12 ani a vrut sa o violeze pe femeia care i-a dat viata

Sirul de infractiuni comise de baiat a inceput in octombrie 2009, cand copilul, atunci in varsta de 9 ani, a intrat in gradinita din Dudesti impreuna cu un alt baiat si au furat un casetofon si un ceas de perete.

O perioada s-a cumintit, insa din noiembrie anul trecut, copilul a devenit spaima satului. Mai intai a furat din curtea unui vecin o bicicleta, un flex, o patura, o geaca si mancare. In martie anul acesta a luat butelia altui localnic, iar de atunci a mai furat niste bani si alte bunuri. In total, politistii cred ca ar fi vorba de sase spargeri. Zilele trecute insa, copilul a socat intreaga comunitate!

Localnicii sunt ingroziti

Baiatul s-a strecutar in casa familiei sale pentru a lua niste bani pe care mama sa reusise sa ii puna la ciorap. Suparat ca nu a gasit nimic, a intrat apoi in camera in care dormea femeia si a atacat-o, incercand sa o violeze. Ingrozita, aceasta a inceput sa tipe dupa ajutor, astfel ca pustiul s-a speriat si a fugit.

Oamenii legii il cerceteaza acum, insa pentru ca este minor, micul infractor nu poate fi pedepsit. Tocmai de aceea, autoritatile au cerut si deschiderea unei anchete sociale.

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu