Magazin

Povestea tinerei care era sa moara dupa ce i s-a TOPIT FATA din cauza unor reactii adverse la pastile

Publicat: 19 feb. 2014
1

O adolescenta de 17 ani din Marea Britanie a fost la un pas de moarte din cauza unei reactii adverse la un medicament pentru inima. Ea a ajuns de urgenta la spital cu fata aproape topita si cu pielea arsa pe tot corpul.

Leanne Howes, o tanara de 17, din Norwich, a ajuns de urgenta la spital dupa ce a avut o reactie adversa la un medicament. Atunci cand a ajuns la spital ea a primit doar 10% sanse supravietuire, corpul ei luand aproape foc, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: S-a descoperit MEDICAMENTUL care te scapa de LENE

Pielea de pe fata, piept, spate si brate au început sa se topeasca pur si simplu si sa cada. Mai mult, parul si unghiile au cazut si fata a intrat în coma, fiind hranita doar prin tuburi. Mai mult, medicii au fost nevoiti sa o unga cu vaselina de trei ori pe zi, astfel încat sa nu ramana fara piele.

Dupa patru saptamani de calvar a fost salvata. Ulterior s-a descoperit ca ea suferea de Sindromul Stevens-Johnson, o boala extrem de rara, de care sufera doar o persoana la un milion de oameni, dar care ucide 40 % din victime dupa ce acestea au consumat medicamentul antiacid Zantac, acelasi pe care l-a consumat si tanara. Din fericire ea a supravietuit, cu toate ca a ramas cu urme teribile pe tot corpul.

„Am crezut ca o sa mor. Aratam ca un monstru dintr-un film de groaza”, a declarat fata.

Citeste si: Reteta primita la externarea din spital l-a lasat fara cuvinte. Iata ce i-a prescris medicul

Adauga un comentariu