Cancan ultimă oră

Povestea tulburătoare a Luminiței Borcean, fosta concurentă de la Chefi la cuțite: „Nu voiam să mai trăiesc”

Publicat: 16 apr. 2021
luminița borcean în brațe la cătălin scărlătescu
„Nu voiam să mai trăiesc. Mă gândeam că dacă eu nu mai exist, ei o să fie bine. Nu puteam să mă gândesc la altceva și plângeam din orice, stăteam mai mult tristă. Eram mereu retrasă, nu vedeam scăpare.”, a declarat Luminița Borcean

Luminița Borcean, o concurentă extrem de apreciată la emisiunea televizată „Chefi la cuțite”, ascunde o pocveste de viață tulburătoare.

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, fosta concurentă a show-ului culinar a mărturisit că în trecut a avut foarte multe probleme de natură psihică, iar acestea i-au pus viața în pericol.

„A început când am realizat că am trei suflete de crescut. Mi-a fost teamă că nu o să am ce să le ofer. Nu voiam să treacă și ei prin ce am trecut eu, nu voiam să ducă lipsă de nimic, să fie priviți cu alți ochi de alți copii.

Nu voiam să mai trăiesc. Mă gândeam că dacă eu nu mai exist, ei o să fie bine. Nu puteam să mă gândesc la altceva și plângeam din orice, stăteam mai mult tristă. Eram mereu retrasă, nu vedeam scăpare.”, a declarat Luminița Borcean, la Antena Stars.

Luminița Borcean, poveste tulburătoare de viață: „Am încercat să renunț la viață”

Concurenta a dezvăluit că a vrut să își ia viața de multe ori, însă fratele ei este cel care a salvat-o de fiecare dată. Datorită lui, Luminița Borcean este în viață.

„Am încercat să renunț la viață. Fratele meu m-a găsit, a anunțat-o pe mama, a chemat salvarea. M-a găsit inconștientă. Am ajuns la spital.

Nu era prima oară când încercam, era a cincea oară și am ajuns la spital, mi s-au făcut spălături.

Au vrut să mă interneze la un spital care au grijă de cazuri ca ale mele, însă mama mea a semnat că va merge ea cu mine la un psihiatru și asta am și făcut.

Am mers la psihiatru și am făcut tratament, dar mă adormea și nu mai știam de cei mici”, a mai adăugat fosta concurentă a celebrului show culinar.

O altă concurentă de la Chefi la cuțite a vorbit despre traumele care o marchează chiar și astăzi.

Claudia Radu, victima bullying-ului din cauza kilogramelor

Una dintre cele mai îndrăgite concurente  ale sezonului 8 de la emisiunea Chefi la cuțite, Claudia Radu, a ajuns imediat la inimile telespectatorilor, chiar dacă nu a reușit să ajungă în marea finală a competiției. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Claudia Radu a vorbit despre un moment mai dificil din viața ei.

Fosta concurentă s-a confruntat cu foarte multe critici din cauza kilogramelor în plus. Încă din perioada copilăriei și până în prezent, ea a trebuit să facă față bullying-ului.

„De mic copil s-a întâmplat. Mereu am fost surpraponderală. Pur și simplu am arderile lente. Cam orice mănânc, se pune, trebuie să am grijă ce mănânc. Și de mic copil, cum sunt copiii ‘grasa, grasa’, copiii mici și normal au continuat de-a lungul anilor de școală.

Claudia Radu spune că cea mai dificilă perioadă din viața ei a reprezentat-o perioada liceului, mai exact clasele IX-X.

Cel mai greu a fost în liceu, pentru că acolo mi-era cel mai greu, deja știam ce se întâmplă, asimiliam altfel lucrurile astea, le punem la suflet. Cel mai dificil mi-a fost în clasele 9-10”, a declarat Claudia Radu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Adauga un comentariu