Diverse

Poza care a facut inconjurul planetei, dupa ce uraganul Harvey a distrus Texasul. De ce oamenii il considera erou pe acest catel – E dureros ce cara peste tot dupa el, intr-o punga

Publicat: 28 aug. 2017
14

Fotografia alaturata a fost realizata intr-un oras din Texas care a fost lovit de uraganul Harvey.
Cea care a postat fotografia pe Facebook este Tiele Dockens, ea precizeaza ca acesta nu era un caine vagabond, pur si simplu plecase pe strazi, numele cainelui e Ottis: ,,Era dimineata de dupa furtuna cand am mers sa verific pagubele. Multi oameni erau iesiti pe strazi sa indeparteze crengile de copaci si celelalte resturi”, a spus aceasta.
Femeia a observat apoi perplexa cainele care mergea tinand in gura o punga, in punga era mancare, iar cainele parea sa fie la fel de preocupat ca toti oamenii din jur. Imaginea a fost insotita de hashtagul #refugee (in trad. #refugiat).

Imaginea a devenit virala si multi au crezut ca animalutul este un mic erou care mergea sa imparta mancarea pe care o avea cu celelalte patrupede.
„Trebuie sa fie un caine din Texas, caci nu poate supravietui fara sa ajute”, a scris un internaut.
„Gata pentru evacuare. Sa iau mancare pentru drum”, a scris un altul. Ulterior, stapanul animalului a spus ca animalul a ajuns acasa cu punga de mancare, insa nu se stie de unde a luat-o, conform libertatea.ro.
Poate ca animalul credea ca stapanii sai sunt in pericol si credea ca astfel ii va ajuta? Tot ce se poate. Cert este ca o lume intreaga a fost emotionata de acest caine care s-a comportat la fel ca un om intr-o situatie crunta.

preluat de pe stiri.rol.ro

Adauga un comentariu