Actualitate

POZA ZILEI! Acestui sofer i se cuvine Marele Premiu pentru nesimtire – FOTO

Publicat: 06 ian. 2015

Ieri, mai multi ieseni s-au revoltat dupa ce doi soferi au ocupat doua locuri de parcare cu autoturismele personale, imaginile fiind surprinse la doua hipermarketuri din oras. Astazi, soferul din imaginile de mai jos poate castiga lejer Marele Premiu pentru cea mai nesimtita parcare. Dupa cum se observa, este o parcare subterana din oras. Desi sunt locuri suficiente, persoana a decis ca i se cuvine chiar spatiul de langa bariera, acolo unde se afla si automatul de plata. De precizat ca in zona respectiva NU este amenajat loc pentru a-ti lasa masina. (Sursa foto: Iasi in trafic, Facebook).

Vezi si Doi soferi din Iasi se bat pentru titlul de „Cocalarul anului” – FOTO 

Comentarii
  • In aceste paracari dak iti lasi masina aiurea vine si ti-o blocheaza.Sunt sigur ca acolo a fost o problema,ori nu functiona automatul ori nu a mers plata cu cardul cum de altfel si eu am patit .Asa ca nu va mai luati de ei de pomana.E usor sa vii cu acuze sau sa privesti numai prin prisma ta.Dc nu are rotile blocate daca a parcat aiurea?Ia gandeste putin dnule reporter….

    • Vin taranii la mall si nu au in buzunar doi lei pentru parcare. Mai au pe card patru lei pe care nu au putut sa-i scoata de la bancomat, ca ATM-ul nu le da bancnote de un leu si ce si-au zis: hai doua ore la mall ca am bani de parcare! La automat surpriza: nu merge plata cu card. Isi lasa taranul masina acolo si se duce sa faca scandal ca vrea sa plateasca dar nu merge plata cu cardul! PS – MIA o cheama pe nevata-sa si si-a pus numarul asta ca sa stie lumea unde-si baga…

  • Ba frate cum poti zice fecior de bani gata cand e un opel la 2000???? si eu am patit sa uit tichetul de parcare sus la cafea …ajuns la bariera mi am dat seama , am lasat masina in lateral sa poata trece restul, voi nu vedeti ca e intrat???cum puteti zice ca nu are omul 2 lei??? comentati sa va aflati in treaba , Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia.

Adauga un comentariu