Actualitate

POZA ZILEI! Soferii orbi din Iasi, pericol in trafic. Ce accident a provocat un barbat – FOTO

Publicat: 13 sept. 2015
1

Multi soferi din municipiul Iasi dovedesc faptul ca au nevoie sa se prezinte in cel mai scurt timp la medicul oftalmolog, existand posibilitatea sa sufere de afectiuni de vedere. A dovedit-o si barbatul surprins in imagine, care s-a izbit din plin intr-o borna destinata semnalizarii si amplasata in mijlocul strazii. Barbatul cu BMW a incercat sa ocoleasca borna, insa a observat-o prea tarziu si s-a izbit de alt autoturism, care circula pe prima banda. Incidentul s-a produs la Rondul Vechi. (Sursa foto Radar Iasi)

Vezi si EXCLUSIV. Accident la Moara de Foc – FOTO
Comentarii
  • Nu soferul evinovat! Borna aceea marcheaza o gura de canal care a implinit cel putin 3 luni de cand e asa, desoperita! Noaptea nici nu se vede de la distanta! Si probabil numai in Iasi stau asa bornele, in mijlocul soselei pentru a marca dezinteresul si bataia de joc a celor care se ocupa de intretinerea soselelor!

    • Corect. La oftalmolog sa mearga puturosii si nesimtitii care nu au fost in stare sa repare o gura de canal in 3 luni de zile, presume so cei din primarie, care nu vad in ce ritm se lucreaza. Voi, ziaristilor, mai documentati-va!

Adauga un comentariu