Stiri

Poze cu Maia Morgenstern, pe post de icoane intr-o catedrala din Columbia. Reactia actritei cand a aflat ca lumea se roaga la chipul ei

Publicat: 08 oct. 2019
280 Vizite 0 Comentarii
Editia PDF
15 Oct. 2019

In Catedrala Monserrate, din Bogota, Columbia, se afla pe pereti, pe post de icoane, poze cu Maia Morgenstern in rolul din filmul „Patimile lui Hristos”. Actrita stia de acest lucru de cativa ani, insa nu a vrut sa faca public acest lucru. In urma cu ceva timp, Maia Morgenstern spunea ca nu a fost socata, ci impresionata ca oamenii de acolo se roaga la poze cu chipul ei.

„Da, stiam de multa vreme, cunosteam lucrul acesta, dar nu se cuvenea sa vorbesc eu despre asta. Nu am fost acolo, mi-au povestit colegi, prieteni, mi s-a adus la cunostinta', a declarat, pentru Libertatea, Maia Morgenstern.

„Nu este vorba despre a fi socat sau nu. In primul rand, vorbim despre filmul pe care l-am facut cu Mel Gibson, am fost fericita, am fost bucuroasa , am fost impresionata, am fost mandra sa particip la acest film. Acest film a avut un impact foarte puternic la vremea respectiva, a fost iubit, a fost contestat, a surescitat, a starnit discutii, a starnit o mare controversa.

Acum 16-17 ani, a fost o mare controversa care m-a costat, m-a consumat, pentru ca a fost asa, o volbura intreaga. Filmul nu a trecut neobservat si nu a fost un eveniment oarecare. Un singur lucru pot sa spun. Faptul ca a impresionat si ca impresioneaza atati oameni chipul meu sau felul in care m-am apropiat de personaj e un semn important pentru mine. Ma obliga, ma responsabilizeaza, ma induioseaza', spune actrita care acum joaca in serialul Sacrificiul, de la Antena 1.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit