Dragoste

Pozitii sexuale care te fac sa arati bine

Publicat: 26 apr. 2010

Privind catre stele
Privirea indreptata in sus, linii suple, curbe gratioase si postura iertatoare. In aceasta pozitie, femeia sta deasupra, la fel ca in pozitia women on top, in timp ce barbatul sta culcat pe spate. Genunchii ei vor sta pliati pe langa corpul barbatului, iar din aceasta pozitie ea va avea libertatea de a-si alungi corpul si de a masca o eventuala burtica rotunjita. Pentru barbat, aceasta pozitie va permite ori sa stea intins, ori sa se sprijine in coate, in asa fel incat burta sa nu iasa inafara.
Vedere: aceasta pozitie permite o vizibilitatea mare, mai ales daca in dormitor sunt amplasate oglinzi paralele. Va veti bucura de un spectacol senzual. Puteti de asemenea pune aparatul de filmat pe un trepied la o distanta care sa ofere o vedere panoramica.

Pasiunea piton
Pozitia piton este una din acele pozitii care te fac sa atati bine. Este ideala pentru a utiliza oglinzi. Barbatul sta relaxat pe spate in timp ce femeia il incaleca iar dupa ce are loc penetrarea femeia se intinde de-a lungul corpului lui sprijinindu-se pe coapsele barbatului. Femeia va sta culcata direct deasupra barbatului cu membrele aliniate la nivelul membrelor barbatului. Va tine bratele inafara si isi va ridica trunchiul ca un sarpe gata sa loveasca. Pozitia este perfecta pentru a ascunde un abdomen mai ptuin plat.
Vedere: trupul ei, drapat peste tine, poate fi apreciat de oglinzi care arata fiecare unghi: unul care arata curba spatelui ei, miscarea senzuala a soldurilor si gura care se deplaseaza cautand buzele tale.

Prizonier intre picioare
Ea se aseaza pe o masa rezistenta iar el sta in picioare in fata ei. Femeia il cuprinde pe barbat cu picioarele iar el o apuca de coapse. Ea se poate lasa usor pe spate, sprijinindu-se in maini. Va oferi o imagine de ansamblu asupra sanilor ei, care vor sta drepti pe piept. Datorita pozitiei alungite a femeii va fi imposibil sa se observe daca are sau nu burtica.
Vedere: trupul femeii poate fi admirat in toata plendoarea lui, imaginea senzuala a sanilor care se va desfasura chair in fata barbatului va face actul sexual cat mai excitant.

Doggy style
Este pozitia de intrare pe la spate, barbatul stand in pozitia dominatoare. Femeia sta in patru labe, cu umerii trasi inapoi si sanii afara. Plasarea de oglinzi in latreral, precum si in fata va permite sa va bucurati de o vedere mai mult decat erotica.
Vedere: pozitia este buna pentru cei care doresc sa se bucure de imaginea penetrarii si vor sa vada femeia in aceasta pozitie. Sanii ei se vor misca ritmic in functie de penetrare, iar fundul sau arata foarte bine din aceasta pozitie.

Pozitia fluturelui
Pozitia o va face pe ea sa danseze ca un fluture in timp ce tu, o intepi ca o albina. Metaforic vorbind, bineinteles! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te intinzi pe spate si sa admiri una din cele mai frumoase privelisti de care vei avea parte in viata ta, in timp ce partenera face toata treaba. Din nou, acesta pozitie aplatizeaza abdomenul si ascunde burta. Pozitia ofera barbatului o imagine mai mult decat excitanta.
Vedere: ea isi va alungi corpul in timp ce barbatul se va bucura de vedera privelistii din fata sa, ea se va zvarcoli ritmic sus pe el, piperand privelistea.loading...

Adauga un comentariu