Eveniment-Social

PP-DD Iasi inaugureaza trei sedii in judet

Publicat: 07 mart. 2012
1

Filiala ieseana a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) va inaugura trei sedii pe raza municipiului Pascani. Filiala formatiunii politice a decis sa inaugureze din timp trei din cele 24 de sedii aferente unor sectii de votare din Pascani, organizatia pregatindu-se astfel pentru campania electorala din acest an. Cele trei sedii se afla pe strazile Cuza-Voda, Gradinitei si pe strada Garii. „Organizatia judeteana Iasi a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, impreuna cu organizatia municipala Pascani, va inaugura la sfarsitul acestei saptamani mai multe sedii aferente unor sectii de votare din municipiu. Cetatenii din municipiul Pascani se pot alatura Partidului Poporului-Dan Diaconescu ca partid al pascanenilor prin completarea adeziunilor la oricare dintre aceste sedii. Speram ca locuitorii din Pascani sa vina in numar cat mai mare la inaugurarea acestor spatii, pentru ca ne dorim sa avem alaturi de noi oameni care cred intr-o schimbare in politica romaneasca”, a spus Vlad Hogea, presedintele filialei judetene a PP-DD Iasi.

Comentarii
  • Jidane, lasa gargara. Ai avut sedii peste sedii la PRM si PNG si te-ai facut de tot kkatul. Bai jidane, electoratul nu se prosteste cu sedii , ai ramas la nivelul anilor kominternimului. Electoratul vrea solutii concrete pentru iesirea din criza. Tu care ai supt din sangele poporului ani de zile , nu ai dreptul moral sa te adresezi electoratului . Oricum nu ai cum sa depasesti * % !

  • SPERI CA AI SA-I PACALESTI IAR PE IESENI.PE STRUCTURA PRM ,CU ILADE LA PASCANI O SA LUATI DIN 3 CEA MAI SCURTA.DA-TE LA FUND SI LASA FILIALA SA REUSEASCA MACAR SA FACA CEVA MACAR PE ULTIMA SUTA.DIACONESCU E UN NAIV SA CREADA IN TINE CA AI SA FACI CEVA.LA LOCALE DACA SCOTI ** CONSILIERI,ZI MERSI.

  • Tu nu te uiti la tine ce fata de TARAN ai? Sa aiba parte Iasul de un asa PROST?Stai acasa impostorule care iesi .Lingi pe unde apuci .Nu mai poza tu ca un domn ca esti cel mai mare lingau .

Adauga un comentariu