National

PP-DD negociaza cu PSD pentru al doilea tur

Publicat: 05 nov. 2014
1
Secretarul general al PP-DD, Liviu Neagu, a ajuns astazi la sediul PSD, unde va negocia cu formatiunea politica sustinerea lui Victor Ponta in al doilea tur al prezidentialelor. Ieri, Corneliu Vadim Tudor, Calin Popescu Tariceanu si Teodor Melescanu si-au anuntat sustinerea pentru Victor Ponta. Totodata, UNPR a semnat ieri un protocol electoral cu PRM, in urma semnarii acordului Corneliu Vadim Tudor declarandu-si sustinerea fata de Victor Ponta.
Protocolul a fost semnat de presedintele UNPR Gabriel Oprea si de presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor. BEC a anuntat, la ora 14:00, rezultatele finale ale primului tur al alegerilor prezidentiale. Corneliu Vadim Tudor a obtinut 3.68% din voturi, potrivit realitatea.net.

Citeste si ALEGERI PREZIDENTIALE! Rezultatele finale provizorii. Vezi situatia pe judete 

Comentarii
  • A devenit marele CIOCOI A ROMANIEI,RUSINE ,DE LA VADIN MA ASTEPTAM CA EL A FOST INCONJURAT MEREU DE COLONEII SECURISTI ,DAR UN TE PUI CU PROSTU….SECURISTU

    • Cumva acesti prostovani joaca ruleta ruseasca cu aceste negocieri, nu costientizeaza ca nu poti negocia ce nu ai,poporul nu mai tine mult cu ei, au inceput sa se trezeasca constiintele iar rezultatul se va vedea pe 16.

  • diaconescule nu baga in rahatromanii care te-au mai sustinut,.- Degeaba te mai dai mare ca stii in ce lume traiesti si prin ce epoca te gasesti.- Vrei sa ne baga si pe noi in ***** communist alaturi de oamenii lui ILIESCU, de acest mincinos , plagiator si nesuferit POANTA .- Oameni buni peste 1-3 ani o sa regretati ca a-ti votat un retardat -PONTA-

Adauga un comentariu