National

PPDD propune ca Regele Mihai sa reprezinte Romania pe plan extern

Publicat: 29 ian. 2013
1

Liderul deputatilor PPDD, Radu Popa, a declarat, marti, ca formatiunea din care face parte a cerut ca Regele Mihai sa reprezinte Romania in cancelariile europene, pentru recastigarea imaginii. Popa a precizat ca premierul va analiza propunerea sa.

„Ni s-a promis o analiza serioasa la cateva amendamente pe care le-am ridicat, este vorba de o implicare mai serioasa a Regelui Mihai pentru recastigarea imaginii Romaniei pe plan extern. Domnul prim-ministru a spus ca amendamentele care au fost ridicate de catre PPDD vor fi tratate cu aceiasi masura ca si amendamentele depuse de USL”, a precizat Popa, citat de realitatea.net.

El a explicat ca PPDD a cerut ca Regelui Mihai sa ii fie acordata o suma de bani pentru infiintarea unui oficiu care sa reprezinte Romania in cancelariile europene.

„Noi am cerut – prin domnul deputat Copsa – ca Regelui Mihai sa ii fie acordata o suma lunara pentru infiintarea unui oficiu care sa reprezinte Romania in cancelariile europene. (…) Domnul prim-ministru ne-a asigurat ca va analiza cu maxima seriozitate.

A spus ca suma nu este o problema si ca va incerca sa gaseasca fonduri. (…) Este vorba de zeci de mii de lei”, a mai explicat Radu Popa.

In timpul guvernarii Tariceanu, o asemenea suma a fost alocata principelui Radu pentru actiuni de promovare a Romaniei in strainatate. Fondurile au fost sistate apoi de Cabinetul Boc.

Comentarii
  • FELICITARI PENTRU ACEASTA INITIATIVA DE RECASTIGARE A PRESTIGIULUI SI A DEMNITATII NATURALE, FIRESTI, A ACESTUI BINECUVANTAT POPOR; COROANA CARPATILOR VA DOBANDI STRALUCIRE PRIN COROANA REGATULUI NOSTRU, AL CARUI NEEGALAT PASTRATOR ESTE REGELE MIHAI.

Adauga un comentariu